Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

NIJE TAKO LAKO

Pre seksa većina devojaka radi ovo

Autor: Net.hr | 05.10.2014 - 17:25:00h | Komentara: 1

Neke žene nemaju posebne pripreme, ali ima i onih kojima su pripreme potrebne, ako znaju da sledi seks i da će se naći gole u društvu osobe s kojom žele biti.

Kad je seks na početku veze u pitanju, neke devojke ništa ne prepuštaju slučaju. Osim uobičajenih higijenskih rituala, vole plan, vole  pripreme... Na stranici thoughtcatalog.com navedeno je šta sve rade:

Seksi guza Foto: Profimedia

Od logistike do depilacije, žene misle o seksu dugo! Foto: Profimedia

Depiliranje

Puno je žena koje depiliraju bikini zonu, noge, ispod pazuha... Mnoge bi najradije dlačice sa strateških mesta uklonile laserom, zauvek. Ali to košta, i odna ostaje parola - uradi sam.
Čupanje obrva
Niste znali da su i obrve instrumenti zavođenja? Mnoge žene puno pažnje posvećuju svojim obrvama, verovali ili ne. Ako su već postigle savršen oblik koji odgovara njihovim crtama lica, taj oblik treba održavati. Uvek, a ako znaju da je ispred njih veče u kojoj će biti seksa, obrve itekako moraju biti doterane.
Pričaju s prijateljicama o tome
Naravno da se ovo ne odnosi na sve, ali puno je onih koje će, ako planiraju seks, a na početku su veze, to podeliti s najbližim prijateljicama ili prijateljicom. Zašto? Zabavno je razgovarati o takvim temama, a razgovor može pomoći i da se možda spreči neki loš potez.
Razmišljaju o tome, puno
Razmišljaju o tome kako muškarac izgleda go, ako ga još nisu videle, razmišljaju o tome kakav je u seksu, kakav će seks biti, hoće li sve biti kako treba, razmišljaju o zaštiti... Razmišljaju o tome kad će se dogoditi i gde će se dogoditi... Žene razmišljaju o seksu, nisu samo muškarci takvi. To je normalno i to je u ljudskoj prirodi.
Planiraju
Logistika je nekima jako važna. Možda većina njih to radi zbog nervoze i zbog toga što žele biti sigurne u sebe i u ono što rade i imaju najbolje moguće namere i žele biti što spremnije.
Poslednji komentari
  • osmica Vreme: 06.10.2014 12:15h

    Verovatno je logistika potrebna i onim zenama i muskarcima koji idu u ARENU i treba se sto bolje pripremiti..One koje vole idu opustene ,onakve kakve su i nikada nisu omanule.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP