Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

NOVO POMAGALO

Priušti joj "daljinski" orgazam

Autor: Mondo | 09.01.2014 - 10:29:00h | Komentara: 1

Ljubav na daljinu je moguća, a održava se raznim metodama. Lascivne SMS poruke, MMS sa izazovnim fotkama... ali i donji veš sa masažerom koji se uključuje daljinskim upravljačem na mobilnom telefonu!

blu motion

Tehnologija pomaže da budete u fizičkoj i emotivnoj vezi

Mobilni telefon često je krivac za otuđenje i manjak bliskosti među partnerima, a ideja vibratora nazvanog blu moušn je da zbliži partnere.
Masažer koji se nalazi u donjem vešu može da kontroliše partner putem aplikacije na mobilnom telefonu, a novi seksi izum predstavljen je na ovogodišnjem Sajmu elektronike u Las Vegasu.
Masažer radi pomoću blututa, a ženu do vrhunca dovodi vibrirajući različitim intenzitetom koji može da podešava po želji.

- Digitalna era nekim parovima je oduzela intimu, jer je mnogo njih koji više pažnje posvećuju gedžetima nego partneru - rekao je jedan od kreatora uređaja Suki Danam- Blu moušn prevazilazi virtuelne barijere i ohrabruje parove da koristeći tehnologiju budu u fizičkoj i emotivnoj vezi - kaže on.

Cela ideja je, zapravo, da partneri mogu da dožive zadovoljstvo koristeći neki od različitih obrazaca vibracija, kada god su za to raspoloženi. Pronalazači dodaju da će uređaj pomoći vezama na daljinu da održe strast.

Masažer može da se montira na bilo koji donji veš. Smartfonom kojim se kontroliše "daljinski orgazam", moguće je podesiti i jačinu zvuka koji će masažer proizvoditi.

Moguće je, takođe, napraviti i audio snimak kojim će se aplikacija pokretati, mada je uređaj napravljen tako da se pokreće na partnerov glas ili omiljenu pesmu.

Iz kompanije kažu da je broj obrazaca na koje se vibracije mogu podesiti neograničen, a uređaj će se naći u prodaji već u martu, po ceni od 129 dolara.

Poslednji komentari
  • gordana Vreme: 10.01.2014 11:04h

    Najveci krivac za otudzenje i nedostatak neznosti je,ne mobilni ,niti internet,vec ljudska povrsnost.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP