Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

Muškarci i cveće!

Pročitajte vašeg muškarca na osnovu cveća koje poklanja!

Autor: V.B. | 04.02.2013 - 10:39:00h | Komentara: 2

Ukoliko se jos niste dovoljno upoznali i on ne zna koji je vaš omiljeni cvet, pomoćićemo vam da ga bolje upoznate na osnovu cveća koje vam poklanja!

Pogledajte značenje za sedam prelepih cvetova i otkrijte kakvog ste muškarca odabrali:

1. Suncokreti: Čovek od koga primate ovu predivnu biljku je verovatno manje-više nekonvencionalan tip, možda pomalo "hipi" i slobodnog duha. Sa njim definitivno ne nedostaje zabave. On je muškarac koji može da prepozna dobar cvet i takoreći voli neprolazne stvari.

da

Suncokreti | Foto: Shutterstock

2. Lale: On je ljubitelj lepog vremena, ne brine mnogo o pravilima i verovatno je bar jednom u životu bio u Holandiji. Takođe može značiti da je uživalac nekih drugih biljaka. Verovatno ćete imati puno veselih i i zabavnih trenutaka sa ovim tipom.

tger

Lale | Foto: AP

3. Narcisi: Za ovaj cvet kažu da je veoma setan. Oni su malo jeftiniji, tako da vam to govori da je on čovek koji razmišlja o finansijama i verovatno će napraviti pametne finansijske odluke, ali i biti pažljiv prema vama.

fs

Narcisi | Foto: Shutterstock

4. Ruže: Romantične ruže su definitivno mač sa dve oštrice kada je cveće koje se poklanja u pitanju. One takođe odaju pomalo utisak ekstravagantcije (buket crvenih ruže nije jeftin!), ali su i takođe veliki kliše. Tip koji ih poklanja je tradicionalan. To može da bude dobra stvar, ali s druge strane može da se pokaže i kao...loša. Budite oprezni sa muškarcem koji u vezi prerano poklanja ruže.

gvd

Ruže | Foto: Shutterstock

5. Bele rade: One su ćudljive, jedinstvene i prosto lepe. Njih očekujte od kreativnog tipa momka. Možda umetnika ili muzičara.

ter

Bela rada | Foto: Shutterstock

6. Ručno ubrano poljsko cveće: Ovo je momak  iz snova za većinu devojaka. Ako je on proveo vreme u branju cveća na šta ga je navelo to jer je mislio na vas, znajte da je odan čovek i neko ko će verovatno uvek u obzir uzimati vas i vaše potrebe. Od njega možete očekivati mnoštvo neobičnih i jedinstvenih stvari. Takoreći slobodan mislilac po ubeđenju.

gtd

Ručno ubrano poljsko cveće | Foto: Shutterstock

7. Orhideje: One simbolizuju urednost i jednostavnost, ujedno i dobar smisao za dizajn i estetiku. Možda neko ko je malo previše analni tip, i to je idealno za žene koje vole da drže stvari u svojim rukama.

fsf

Orhideje | Foto: FoNet

 
 
Poslednji komentari
  • goga Vreme: 06.02.2013 13:19h

    Samo da vas ispravim jer na fotografiji ste prikazali petrovce kao bele rade.A kakav je muskarac koji poklanja bulke ili zute ljiljanje?Ocekujem u sutrasnjem broju da mi saopstite jer sam strasno radoznala,unapred hvala.

  • osmica Vreme: 23.10.2014 14:59h

    Ja nesto imam zamisao muskarca sa skrivenim buketom(kratka drska moze i u dzep) mirisnih ljubicica ,vjesnika proljeca.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP