Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

MUŠKARCI SU SVE VREME U ZABLUDI?!

Šanse da je vaša devojka doživela orgazam su porazne, a evo i zašto

Autor: N. G. | 13.03.2014 - 11:14:00h | Komentara: 2

Naučnici i medicinski specijalisti složili su se - ženska seksualnost komplikovanija je od muške, a evo šta to donosi parovima.

Da li ste seks ekspert?

Muškarci mnogo češće žele seks u svakom segmentu veze | Foto: Shutterstock

Muškarci hoće seks. Stalno.
"Muškarci hoće seks češće nego žene na početku veze, u sredini veze i na kraju veze", zaključio je psiholog Rej Baumajster. On je otkrio da gej muškarci imaju češći seks od lezbijskih parova, kao i da 62 odsto monaha u SAD prekrši celibat, a toradi i 49 odsto monahinja.

Želimo malko drugačije stvari

Žene imaju drugačiju rutu do seksualnog zadovoljenja. Stručnjaci kažu da je to, verovatno, zbog toga što je momcima u interesu da što više rašire svoj genetski materijal, dok žene biraju para po šansama da ostane uz nju i odgoji potomstvo.

Ne, ne pali nas isto

Oba pola ne stižu istim putićem do izvora zadovoljstva. Muškarcima slast počiva između nogu, ženama, ako je verovati psiho terapeutu Ester Perel - između ušiju. "Žene pali kontekst, priča, situacija, gest, nečiji stav ili ponašanje, kod njih je prvo intimnost, onda seks. Kod jačeg pola seks je vid intimnosti i oni svoju nežnost daju posle toga", kaže Perel.

Ženski i muški orgazam nisu isti

Muškarcima treba oko četiri minuta da ejakuliraju, ženama treba najmanje 11 minuta, pritom, postoji šansa da nikada ne dožive orgazam. Oko 75 odsto muškaraca uvek doživi orgazam tokom seksa, dok to čini samo 26 odsto žena. Uz to, muškarci misle da žene dožive orgazam u 45 odsto slučajeva, ali greše, pogledajte gore - samo 26 odsto su šanse da ste je zadovoljili.

Ne postoji ženska vijagra

Manite se španskih mušica! Dok kod muškaraca tablete za potenciju mogu da reše problem, kod žena se to pokazalo skoro potpuno nedelotvorno. Flasteri testosterona ne samo da nisu delovali kod većine, već su i ugrozili zdravstveno stanje subjekata. Naučnici su zaključili da ženska seksualnost ne dolazi iz alata, nego - iz partnerovog ljubavnog zanata.

Poslednji komentari
  • esma Vreme: 14.03.2014 11:51h

    A partnerov ljubavni zanat iz osecaja zaljubljenosti ili ciste ljubavi.I u ovo bas verujem za razliku od statistickih podataka koje ste izneli koji su tacni kao sve objavljivanje statistike. Jedno su erogene zone a nesto sasvim drugo i nesto sasvim licno ljubavna igra.to je iskljucivo vezano za osecanja i to je jedino vredno zadovoljstvo za mene..i naravno mislim da nema nikakve veze sa religioznim shvatanjima ,od kojih ne bih bezala vec sa emocionalnim kodom.mozda i moralnim koji je plod vaspitanja ,a i stecenih drustvenih normi uslovljeni kulturom podneblja.

  • majstor Vreme: 15.03.2014 08:21h

    pa kad bi manje lezale i preuzele nesto po pitanju svog orgazma mozda bi brze dozivljavale orgazam...a ne samo da cekaju od partnera da ih on dovede do vrhunca.potrudite se malo...zene.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP