Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ŽENSKA ANATOMIJA

Sedam činjenica glavnoj ženskoj erogenoj zoni koje svako mora da zna!

Autor: Cosmopolitan.rs | 04.01.2015 - 21:07:00h | Komentara: 1

Proverite znajne iz predmeta ženske anatomije...

Seks, penis

Senzitivni centar
Klitoris ima više nervnih završetaka nego bilo koji drugi deo tela. Negde oko 8000, što je skoro duplo više nego što ima penis. Nije da je reč o takmičenju, ali da jeste, žene su definitivno pobednici.
On je sličan penisu
Osim što ima više nervnih završetaka, penis i klitoris imaju još mnogo toga zajedničkog. Oni su konstruisani drugačije, ali poput penisa, klitoris ima glavić, prepucijum i može da se poveća kada se pobudi.
On ima samo jedan zadatak
Klitoris ima samo jednu funkciju, što znači da je njegovo postojanje vezano samo za jedan zadatak, a to je uživanje. To je jedini deo tela čija je jedina funkcija zadovoljstvo. Žene mu se duboko zahvaljuju.
Veličina je bitna
Kada je reč o udaljenosti klitorisa i vagine, nedavna studija je pokazala da to utiče na postizanje orgazma. Od 30 žena, deset je reklo da imaju problem sa doživljavanjem orgazma, a to su bile žene čije je klitoris udaljeniji od vagine.
On je mnogo veći nego što mislite
On nije samo ružičasto dugme, iako je to ono što vidite. Ali unutrašnjost ima jadac oblik koji je povezan sa G tačkom. On je povezan sa svakom strukturom vaših genitalija, a to znači da ima veliku moć kada je reč o zadovoljstvu.
On ima svoj limit
On je svakako ključ za sjajn orgazam, ali ono što možda ne znate je da on može da dostigne maksimum. Kada se približavate klimaksu, njegova veličina raste, što ponekad čini da se osećate neprijatno i da se javi bol tokom stimulacije. Pa ako osetite da imate veoma jak osećaj prilikom stimulacije, smanjite intenzitet i obratite pažnju na ostale genitalne regije.
Poza je sve
Različite poze u seksu imaju drugačiji efekat na klitoris. Svako telo se kreće drugačije, pa sa svakim novim partnerom morate da obratite pažnju pod kojim uglom osećate najviše uživanja. Koitalno poravnanje može biti jedan od najboljih načina da to postignete, kada je on odozgo i njegov penis se nalazi tačno u ravni sa vašim klitorisom, a onda pređite na „ljuljanje“ dok su vaše noge obavijene oko njegovih butina, stvarajući trenje baš tamo gde treba.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • lila Vreme: 05.01.2015 19:18h

    znam neke nepismene koji to rade odlicno !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP