Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

LEPŠE STE NEGO ŠTO MISLITE :)

Seksi nesavršenosti koje muškarci obožavaju!

Autor: Net.hr | 29.12.2013 - 14:57:00h | Komentara: 0

Mnoge žene bez obzira na godine ne mogu prihvatiti vlastiti izgled i uvek su u stanju nabrojati par sitnica koje bi rado promenile na sebi, potpuno nesvesne da su baš ta mala nesavršenstva deo njihovog šarma i privlačnosti.

Muškarac i žena

On voli neke vaše mane!

Neke male nesavršenosti koje izluđuju žene, muškarci smatraju neodoljivima.
Jastučići na stomaku
Muškarci vole žene s oblinama. Iako možda vaše masne naslage nisu savršeno raspoređene, nema razloga da ih se stidite i skrivate ih. Ne mislimo pri tome da svoj trbuh naglasite odećom, već da u intimnim trenucima ne skrivate ovaj mali višak. Stanite puni samopouzdanja pred svog partnera!
Razmak među zubima
Mnoge devojke zbog velikog razmaka među prednjim zubima bez razloga skrivaju svoj osmeh. Danas čak i supermodeli i glumice ponosno pokazuju ovaj mali 'nedostatak', a mnogi momci ovaj razmak smatraju jednostavno neodoljivim i zavodljivim.
Male grudi
Nema potrebe za implantims i umecima u grudnjacima. Muškarci vole lepe ženske grudi, a veličina pri tome nije presudna. Pokažite pravilnim odabirom odeće svu lepotu svog čvrstog i prirodnog poprsja, a za super seksi izgled jednostavno nemojte obući grudnjak.
Kriv nos
Zabravite rinoplastiku! Upravo specifičan nos može biti glavni deo vašeg šarma. Zbog njega će mnogi muškarci pred vama pasti na koljena, opčinjeni vašim samopouzdanjem i snažnom jedinstvenošću. Šminkom možete dodatno naglasiti lepotu vaših očiju ili usana i tako stvoriti ubojitu kombinaciju.
Mlitave nadlaktice
Muškarci ne padaju na mišičave ruke. Naravno, ni potpuno opušteni tricepsi nisu baš privlačni, ali ne morate očajavati ako vaše ruke nemaju tonus. Muškarci se često boje žena savršeno izvajanog tela.
Naočare
Dok devojke i mnoge žene misle da zbog naočara izgledaju starije i manje privlačno, mnogim muškarcima su žene s naočarima vrlo seksi. Smatraju ih samopouzdanijima i inteligentnijima.
Široki bokovi
Široki bokovi naglašavaju vašu ženstvenost i privlače muškarce koji vole žene s oblinama. Budite ponosni na svoju pozadinu. Mnoga istraživanja su pokazala da muškarce privlače žene sa širokim bokovima, jer je to ultimativni znak plodnosti žene.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP