Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ZANIMLJIVO

Tri poze u seksu za dobro jutro!

Autor: zadovoljna.hr | 11.11.2013 - 15:24:00h | Komentara: 0

Osećate li se umorno ujutru? Umesto šoljice kafe, postoji mnogo bolji način da se kvalitetno razbudite. Reč je naravno o jutarnjem seksu.

 Istraživanja su pokazala da upravo ovaj oblik fizičke aktivnosti ujutru oslobađa oksitocin, hormon dobrog raspoloženja koje će vas pratiti ceo dan. Zato iznenadite svog partnera na najbolji način s jednom od najboljih poza za početak dana.

"Sa strane"

Na zapadu je ova poza poznata kao “spooning” što bi se kod nas prevelo kao poza kašike. Ime potiče od načina slaganja kašika na način da potpuno prijanjaju jedna uz drugu. Ovoj pozi parovi ujutru prilaze gotovo instinktivno, obzirom da se žene često bude na boku u zagrljaju muškarca.To je ugodan položaj, ali i odličan uvod za vruće igrice. On će imati pristup celom vašem telu , pa će vas moći ljubiti po vratu, dajući vam razloge da se i vi uključite. Možete okrenuti gornji deo tela da biste se ljubili ili posmatrali celu akciju za dodatno uzbuđenje.

seks 8

Obrnuta kaubojka

Muškarci vole ovu pozu, ali i vama može biti odlična za jutarnju zabavu. Šta je bolje nego priuštiti mu predstavu, a u isto vreme i sama uživati. Ne samo što u ovoj pozi, u kojoj sedite na svom partneru okrenuti leđima, sami odlučujete o brzini i dubini penetracije već i rešavate problem zadaha iz usta s obe strane.

Napredni misionarski položaj

Ako ste razigrani, možete pokušati s pozom dublje penetracije. Možda je baš to potrebno da se aktivirate pre posla. U ovu pozu možete odmah uskočiti na početku ili do nje doći malo po malo, dižući tokom običnog misionarskog položaja noge preko njegovih ramena. Ova poza vam dopušta da se gledate u oči, što će vas sigurno još više uzbuditi.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP