Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

DA SE ZNA

Žene brže doživljavaju orgazam s "alfa" muškarcima

Autor: 24sata.hr | 25.06.2013 - 13:18:00h | Komentara: 10

Ako žena svog partnera doživljava kao dominantnog, muževnog i fizički zgodnog, to je veća šansa da će doživeti orgazam, a čak su i veća verovatnoća da zatrudni.

seks

Što nam je muškarac muževniji, to je seks bolji

Žene koje smatraju da su njihovi partneri privlačni prema opštim društvenim standardima, kao i muževniji i dominantniji znatno češće doživljavaju vrhunac u krevetu, pokazalo je istraživanje Univerziteta Pensilvanija. Prema ovoj studiji, muževnost i fizička privlačnost partnera diktira učestalost ženskih orgazama, prenosi "Dejli Mejl".

To potvrđuje teoriju da ženski orgazam ima evolucijsku svrhu, a to je da pospeši ženinu želju za seksom kako bi se time povećala mogućnost začeća.
- Ženski orgazam je svojevrsni pokazatelj dobrih gena koji su neophodnih za stvaranje zdravog potomstva, a osobine alfa mužjaka, poput samopouzdanja, dominantnosti i dobrog izgleda su upravo to, indikatori dobrih gena - rekao je vođa studije David Puts.
U istraživanju je učestvovalo 110 parova. Žene su procenjivale privlačnost partnera, a potom beležile koliko često s njim doživljavaju orgazam. Rezultati su pokazali da što žene svog partnera doživljavaju muževnijim i atraktivnijim to češće doživljavaju orgazam, a čime i povećavaju šanse za trudnoću.
Poslednji komentari
  • VladimirR. Vreme: 25.06.2013 14:21h

    Testirajte kako reaguju kad im se zlatna ili platinasta kartica provuče između usmina. To ih napali toliko da i sa ne baš naočitim priborom postižu veoma akustične orgazme.

  • Vlada BG Vreme: 26.06.2013 08:52h

    Ovo je budalastina . Sve sto se trazi od muskarca je sto veci i deblji novcanik .. Mosh' da budes muzevan isexy kol'ko ' ocesh ..

  • mirjana Vreme: 27.06.2013 19:44h

    Da se javi i jedna ženska osoba . Ja se potpuno slažem sa rezultatima istraživanja . Kamo sreće da ima više alfa-mužijaka , a ne ovih paćenika kojima je jedini kvalitet debeo novčanik , najčešće napunjen mahinacijama . A devojke i žene , uopšte , u ovo vreme su se prilično pogubile u trci za jeftinim užitkom . Zato su tako isfrustrirane . Zato , momci , umesto što provodite silne sate pored računara , bacite se na sport , da bi bili alfa-mužijaci , pa taman bili i praznijeg novčanika . Prave devojke će vas prepoznati .

  • Aleksandar Vreme: 30.06.2013 16:06h

    Mirjana, prvo, slažem se da ne treba da zbog par loših izbora misle da sve cure treba da jure samo novčanik... Ali to što ti kažeš, i što uostalom oni gore pišu, nije dobro formulisano... trebali su da stave ne "alfa" nego "zgodne"... pravi ALFA muškarac uopšte ne mora da bude zgodan (naravno, poželjno je da radi na sebi... ali to je već pojedinačni izbor)... treba da bude samouveren i zreo, i načisto sa tim ko je i šta je, a ne samo zgodan... nažalost mnogi zgodni nadrkani likovi nisu ništa do kompleksaši i-ili nesigurni i nezreli likovi... nema tu "A" od Alfa (iako se to trude da glume...)... Naravno, da su cure zrelije, to bi na vreme videle i znale bi šta je pravi alfa... pozdrav od kulturnog, pametnog, samouverenog, zgodnog i lepog mladog alfa mužjaka :) p.s. I skromnog očigledno :P

  • vlajce Vreme: 03.07.2013 21:18h

    bez komentara

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP