Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

OVO SIGURNO NISTE ZNALI

Žene vole grupnjake!

Autor: | 02.09.2013 - 07:40:00h | Komentara: 0

Žene, baš kao i muškarci, podjednako sanjare o vrućim igricama u krevetu, a najviše ih uzbuđuju grupni seks, dominacija i voajerizam, barem tako tvrdi britanski psiholog Emili Daberli u svoj knizi “Vrt želja”.

Grupni seks je veliki otklon od rutine bračnog seksa, a upravo je to ono što privlači žene

Grupni seks je veliki otklon od rutine bračnog seksa, a upravo je to ono što privlači žene | Foto: Shutterstock

Vezivanje, povez na očima, dominantan partner ili sklapanje ugovora o seksu po kojem se sasvim predajete partneru, neke su od najpoželjnijih fantazija. Ova fantazija podrazumeva potpunu dominaciju partnera, a može biti fizičke ili emocionalne prirode. Moderna i nezavisna žena prepušta kontrolu koju ima u stvarnom životu i u potpunosti se predaju partneru. Ponekad te sanjarije idu toliko daleko da se parovi pretvaraju da je reč o silovanju.


Dominacija
Za razliku od podređenog položaja, dominacija znači da je kontrola u rukama žene. Ona vuče sve poteze u krevetu, a partnera tretira kao roba te ponekad koristi i sistem kažnjavanja i nagrade. U tome joj pomažu različiti rekviziti kao što su bičevi, seksi donje rublje i lateks. U ovoj vrsti fantazije, muškarac je taj koji žudi za njenom pažnjom, a da je dodiruje sme samo ako ona to dopusti. Takvo odlaganje omogućuje još veći seksualni užitak. O dominaciji u seksu barem jednom u životu sanjari svaki treći čovek.

Egzibicionizam i voajerizam
Seks na javnom mestu ili negde gde mogu da vas vide posebno uzbuđuje žene. Strah da će ih uhvatiti, ali i tabui uzbuđuju žene. One vole da se nađu i s druge strane špijunke i gledaju druge u akciji. To im služi kao inspiracija za sopsteveni scenario.

Grupni seks
Grupni seks je veliki otklon od rutine bračnog seksa, a upravo je to ono što privlači žene. U takvoj situaciji mogu da iskuse nove poze, uvedu seksi igračke ili istražuju svoju seksualnost, naročito ako je dodatni partner istog pola.

Savršeni partner
Fantazija o savršenom partneru koji ih ceni, ali i zna da dovede do orgazma u krevetu, jako uzbuđuje žene. One žele muškarca kojem ne trebaju instrukcije da bi ih raspametio, a deo fantazije, osim partnera, može da bude i potpuni stranac ili poznata ličnost.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP