Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

OBRATITE PAŽNJU!

Znakovi koji otkrivaju njegove namere

Autor: Zadovoljna.hr | 11.06.2013 - 11:29:00h | Komentara: 0

Baš kao i u poslovnom svetu, neverbalna komunikacija i privatno može da otkrije puno o nama. Ako planirate izlazak s muškarcem kog ste tek upoznale pročitajte govor njegovog tela i saznajte njegove namere.

Naučite kako da ga pročitate

Naučite kako da ga pročitate | Foto: foter.com

1. Položaj tela

Ako sedi naslonjen na stolicu prekrštenih ruku to može značiti da baš i nije zainteresovan za vas, osim ako sedite na hladnom mestu ili na promaji.

2. Osmeh

Osmeh od uva do uva može značiti da ste zabavni i da imate smisla za humor, ali ne otkriva nikakva osećanja. Najtajnovitiji osmeh, koji se nikako ne može odglumiti, je onaj kada se završetak njegovih usana lagano podigne. To je siguran znak da mu se sviđate.

3. Nos

Igra s nozdrvama uzrokovana je bržim otkucajima srca. To može biti znak da je ljut, ali ne brinite jer takve reakcije opisuju i snažna osećanja poput zagrejanosti i strasti.

Govor tela nekada jasno otkriva emocije

Govor tela nekada jasno otkriva emocije | Foto: foter.com

4. Položaj ruku

Ako vaš partner drži dlanove opuštene na stolu to objašnjava otvorenost, opuštenost i samim time zainteresovanost za vas. Ako su mu ruke ispod stola to opisuje nelagodu - ili nešto skriva pa mu je neprijatno ili je samo sramežljiv, pa mu treba vremena da se opusti.

5. Dodiri

Dodiri tokom komunikacije su dobar znak. Isto važii i za - spontani zagrljaj, šapat na uvo ili ruka na vašim leđima dok vas pušta da prođete. Suprotno tome, ruke iza leđa objašnjavaju kako ne želi da mu se previše približite.

6. Položaj nogu

Ako dok sedi ima raširene noge to opisuje teritorijalnog muškarca, sigurnog u sebe, ali isto tako može opisivati stidljivka koji pokušava da ispadne frajer. S druge strane, prekrštene noge usmerene prema vama mogu opisivati zagrejanog muškarca koji od vas želi nešto više.

7. Sedenje

Ako se muškarac meškolji na stolici i konstantno se češka po vratu, licu i dodiruje nos i obrve znači da oseća neprijatnost i da mu nije prijatno u vašem društvu. To može opisivati i tremu, jer mu se sviđate.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP