Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

„GAUČOSI“ NAKARADNO PROSLAVILI POVREDU BRAZILCA

Argentinci lomili kičmu Nejmaru!

Autor: M. Zdravković | 07.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Mrze se Argentinci i Brazilci, jednostavno se ne podnose i ama baš ništa to ne može da promeni, pa čak ni Svetsko prvenstvo. I nije samo stvar u onoj večitoj fudbalskoj dilemi - ko je najbolji fudbaler na svetu svih vremena, Pele iili Maradona? Razdor je višedecenijski.

Trenutak  kada Zuniga  „lomi“ leđa  Nejmara

Trenutak kada Zuniga „lomi“ leđa Nejmara | Foto: Profimedia

O njemu najbolje svedoče i fotografije iz Brazila, gde su navijači „gaučosa“ pre okršaja sa Belgijom (1:0), na ulicama Brazilije, slavili povredu Nejmara.

Sramno skandiranje  Argentinaca

Sramno skandiranje Argentinaca

I Di Marija otpao zbog povrede!

Verovatno da Argentinci sa fotografija ne bi slavili povredu Nejmara da su znali da će i njihov ljubimac Anhel di Marija samo nekoliko sati kasnije zbog povrede morati da propusti ostatak Mondijala!
Naime, krilni napadač madridskog Reala povredio je butni mišić, a poslednji izveštaji kažu da se radi o rupturi i da je i za njega turnir u Brazilu završen.
- Povreda Di Marije je veoma neprijatna. On je povredio butni mišić, tako da ne znam da li će moći da igra polufinale protiv Holandije - otkrio je selektor Argentine Alehandro Sabela.

Argentinci su se, bukvalno, sprdali sa veštačkom kičmom, koju su podizali visoko u vazduh i pokazivali kao Nejmarovu, a sve posle preloma kičmenog pršljena koji je as „karioka“ zaradio na četvrtfinalnom meču sa Kolumbijom.
Čak je i Alehandro Sabela, selektor Argentine, negirao da je srećan zbog tragedije koja je zadesila brazilskog napadača.

- Kada ekipa izgubi fudbalera tako velikih kvaliteta kao što je Nejmar, onda je to veliko razočaranje i tuga za taj tim. Žao mi je Brazilca, ne samo kao treneru već i kao običnom gledaocu koji voli fudbal. Najgore je kada vam se najbolji fudbaler povredi, posebno u značajnim trenucima, kao što je finiš šampionata, koji dugo sanjate i za koji naporno trenirate. Razumem osećaj frustracije i ogorčenosti koju Brazilci osećaju u ovom trenutku. Nadam se da će se što pre oporaviti - poručio je Sabela.

Ipak, izgleda da Sabelini zemljaci nisu baš toliko uplakani zbog sudbine napadača Barselone, koga su propisno ismejali, uprkos suzama koje je Nejmar pustio pred TV kamerama.

Zuniga

Zuniga

Zuniga se lično izvinio Nejmaru!


Huan Kamilo Zuniga izvinio se Nejmaru za start i prelom kičmenog pršljena koji mu je priredio.
- Razočaran sam zbog ove situacije. Sve je posledica uobičajene igre i duela i nisam imao nikakvu zlu nameru da te povredim. Želim da ti pošaljem poseban pozdrav, Nejmare. Poštujem te, divim ti se i smatram te najboljim svetskim fudbalerom. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti i pokazati nam vrhunski fudbal sa svim tvojim vrlinama i kvalitetima - napisao je Zuniga na Instagramu.
Kolumbijac iščekuje odluku Diciplinskih organa FIFA, koji su pokrenuli istragu protiv njega.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP