Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

IDEALAN TIM ŽENA I DEVOJAKA FUDBALERA ZA SP

Brazil gori pred njima!

Autor: m. z. | 08.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Još nekoliko dana je ostalo do starta Mondijala, pa je idealno vreme da se kompletiraju timovi. Naravno, fudbaleri su najvažniji na prestojećem šampionatu sveta, ali su podjednako zanimljive i dame koje ih prate, njihove supruge i devojke, koje se ovih dana takođe pripremaju za put u Južnu Ameriku. Neke će smeti da budu sa momcima i muževima tokom celog šampionata, neke ne, ali vam „Alo!“ predstavlja 11 najboljih, dakle, idealni tim žena i devojaka fudbalera na Mondijalu u Brazilu 2014. Uživajte!

Irina Šajk (Kristijano Ronaldo)

Irina Šajk

Irina Šajk | Foto: Profimedia

Verovatno čine najpoznatiji par na planeti. Sjajni napadač Portugala i ruska manekenka zajedno su još od 2010. godine, a upoznali su se na fotografisanju za francuski „Vog“ koje je radio čuveni fotograf Mario Testino.

Sara Karbonero (Iker Kasiljas)

Sara Karbonero

Sara Karbonero | Foto: Profimedia

Najseksepilnija novinarka na svetu. TV reporterka Sara Karbonero zapalila je planetu romansom koju je započela sa golmanom Reala tokom EP u Švajcarskoj i Austriji. Nedavno su dobili i dete, čime su krunisali višegodišnju ljubav.

Karla Kompani (Vinsent Kompani)

Karla Kompani

Karla Kompani | Foto: Profimedia

Belgijska radio-voditeljka poznata je po crvenom džemperu u kojem izveštava sa utakmica reprezentacije Belgije, a sigurno ga je ponela i u Brazil. Istina, mnogi bi voleli da ga skine dok izveštava, zbog vrućine.

Jolant Snajder Kabo (Vesli Snajder)

Jolant Snajder Kabo

Jolant Snajder Kabo

Ćerka bogatog preduzetnika, poznatog „kralja Ibice“, Jolant se pojavila u holandskom rijalitiju o suprugama fudbalera. Magazini u domovini je svake godine proglašavaju najseksepilnijom Holanđankom.

Antonela Rokuco (Leo Mesi)

Antonela Rokuco (Leo Mesi)

Antonela Rokuco (Leo Mesi) | Foto: Profimedia

Zajedno su od 2008, a 2012. dobili su i sina Tijaga. Na neprijateljskoj teritoriji, u Brazilu, Antonela će raditi ono što najbolje zna, relaksiraće Lea Mesija i spremiti ga da donese slavlje svojoj Argentini, prvu titulu posle osvajanja SP 1986. godine.


Šakira (Đerar Pike)

Šakira

Šakira | Foto: Profimedia

Upoznali su se na snimanju spota za pesmu „Vaka vaka“, koja je bila himna Mondijala u Južnoj Africi 2010. godine. Kuća im je sigurno prepuna trofeja jer kolumbijska pevačica prodaje milione albuma godišnje, dok Pike malo-malo, pa osvoji neki trofej.

Bruna Markezin (Nejmar)

Bruna Markezin

Bruna Markezin | Foto: Profimedia

Barsin napadač je nedavno na‘vatao glumicu, i to jedva punoletnu. Slatka 18-godišnja brazilska zvezda u usponu zalepila se za prvog asa „karioka“. Bruna ne propušta nijedan trening svog dragog i trudi se da ga zdušno podrži pred start
turnira.

Mikela Kvatrokoče (Alberto Akvilani)

Mikela Kvatrokoče

Mikela Kvatrokoče | Foto: Profimedia

Sjajni vezista „azura“ oženio se glumicom posle prelaska iz Rome u Liverpul 2009, a dve godine kasnije dobili su i ćerkicu Auroru. Za reprezentativca Italije voli da kaže da je ljubav njenog života i sigurno će ga pratiti i u Brazilu, ako Alberto bude igrao.

Edurne Garsija Almagro (David de Hea)

Edurne Garsija Almagro

Edurne Garsija Almagro | Foto: Profimedia

Golman Mančester junajteda i španske reprezentacije zabavlja se sa nekoliko ogodina starijom muzičkom pop zvezdom iz domovine. Edurne je poznata po hitu „Despierta“ iz 2006. godine, koji je bio jedan od najprodavanijih singlova na Pirinejima.

An-Katrin Bromel (Mario Gece)

An-Katrin Bromel

An-Katrin Bromel

Pa neka ga sprdaju da je gej, ali Mario Gece šeta opasnu cicu. Ima samo 22 godine, zove se An-katrin Bromel, a po zanimanju je model, pevačica i blogerka. Hobi su joj trčanje, pevanje, kuvanje i sviranje klavira. Idealna žena.

Danijela Siman (Sesk Fabregas)

Danijela Siman

Danijela Siman | Foto: Profimedia

Čak 13 godina je starija od veziste Barselone. Danijela je napustila muža milionera Elija Taktuka 2011. kako bi bila sa Fabregasom. Španski fudbaleri, izgleda, obožavaju starije žene.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP