Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

PREKIPELO MU

Džerard: Novac uništava mlade igrače

Autor: Tanjug | 24.06.2014 - 16:55:00h | Komentara: 1

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije Stiven Džerard ocenio je danas da je novac kriv zbog nedovoljne želje mladih igrača da igraju za reprezentaciju, koja je na Mundijalu u Brazilu eliminisana u prvoj fazi takmičenja.

Preti „sokolovima“: Stiven Džerard

Novac je kriv za sve: Stiven Džerard | Foto: AP

 
"Brzina kojom se mladi i nedovoljno zreli igrači pretvaraju u milionere utiče negativno na neke fudbalere", rekao je Džerard.
"Svakako da se to odnosi na one koji vole novac, slavu i sve ono što donosi fudbal", rekao je Džerard intervjuu za Bi Bi Si, uoči poslednje utakmice Engleske na Mundijalu, večeras protiv Kostarike.


Najnoviji izveštaj konsultatnske finansijske kompanije Delojt kaže da prosečn engleski fudblaer zarađuje oko dva miliona evra godišnje i da ta zarada raste u zavisnosti od veličine lige.
"Ukoliko imate jak karakter, učinićete ono što treba, a to je da samo napornim radom postanete što bolji igrač, ali problem je u tome što nam treba još takvih fudbalera", rekao je Džerard.


On ipak, smatra da uprkos najlošijem izdanju Engleske od 1958. godine, ta reprezentacija raspolaze sa 23 igrača koji su "gladni i željni uspeha".


Engleska je izgubila od Urugvaja u grupi D sa 2:1 čime je izgubila sve šanse da se plasira u nokaut fazu Mundijala i pre poslednje utakmice.

Poslednji komentari
  • Dejan Vreme: 25.06.2014 08:55h

    Ovim englezima je uvek neko drugi kriv za svoje neuspehe i propuste . Sami su izmislili astronomske cifre koje se daju igračima . Nikako da shvate da i drugi igraju fudbal . Oni su odavno odsvirali svoje . Izmislili su da može stranac da dobije pasoš i igra za njih ( kakva glupost ) . E kad njima ne odgovara nešto , odmah bi da menjaju pravila . Ubeđen sam da će posle ovog svetskog prvenstva da se menjaju pravila kako bi evropljani ( i to samo zapadna evropa ) a naročito Engleska mogli što lakše da osvajaju titule . Tako rade u sportu tako rade i u politici . I tu je kraj priče .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP