Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

ENGLESKI MEDIJI RAZAPELI SVOJE REPREZENTATIVCE POSLE BRUKE NA SP

Hronični bolesnici!

Autor: M. Rangelov | 21.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Još jedan mondijalski šamar za evropske velikane! Posle Španaca, i Englezi su spakovali kofere. Luiz Suarez i Urugvaj su šanse za plasman „Gordog Albiona“ u naredni krug SP sveli u domen teorije, a tu teoriju srušili su Kostarikanci koji su šokirali Italiju (1:0) i već posle dva kola obezbedili plasman u osminu finala Svetskog prvenstva.

Iako  su u Brazil  stigli s visokim  ambicijama,  Džerard i drugovi su  se raspali na samom  startu Svetskog  prvenstva

Iako su u Brazil stigli s visokim ambicijama, Džerard i drugovi su se raspali na samom startu Svetskog prvenstva | Foto: Profimedia

Englezi su platili ceh velikog broja stranca, koji su upravo Premijer ligu učinili najboljom na svetu. Mediji na Ostrvu su razapeli svoje fudbalere na stub srama zbog dva očajna izdanja i poraza u Brazilu. „Dejli Mejl“ reprezentaciju naziva kao „sporog, uplašenog, hroničnog bolesnika“.
„Oni jednostavno ne mogu da izdrže pritisak, greške ponavljaju iznova i iznova“ - konstatuje ovaj list.
Na najvećem udaru našao se selektor Roj Hodžson, koji je pre početka turnira najavio visoke domete Engleza.

Kaj i Kolin Runi

Kaj i Kolin Runi | Foto: Profimedia

Kolin Runi pomešana osećanja


Kolin, žena Vejna Runija, odmah posle meča na svom Tviter nalogu napisala je: „Razočarana sam rezultatom, ali toliko zadovoljna što je Vejn pogodio i što su njegovi sinovi bilu tu da uživo vide tatin gol“. Pomešana su osećanja kod gospođe Runi. Ipak, nije teško doneti zaključak da je muž, naravno, na prvom mestu.

„On je fin tip, ali je loš selektor. Jednostavno mora da ode! I priče o tome da je ovo petogodišnji plan više ne piju vodu, to ostavite za trenutak kad počnete da se grabite za funkcije u Savezu“ - samo je jedan od rezigniranih komentara. „Miror“ je osuo paljbu po Deniju Velbeku. Napadač Mančester junajteda je po njihovom mišljenju precenjen igrač, čiji kvaliteti su više nego diksutabilni.
Mediji u Britaniji su jedinstveni u oceni da je odbrana najgori deo tima. „Suarez nas je bukvalno gazio, odbrana nam je u fronclama. Šta smo mogli drugo i da očekujemo kad je Džageljka u šest duela sa Suarezom dozvolio Urugvajcu da isto toliko puta zatrese mrežu“.

Puk‘o:  Vejn  Runi

Puk‘o: Vejn Runi | Foto: Profimedia

Uz tezu da ova ekipa nema potencijal da zablista na velikom takmičnju, takođe, provlači se i teza da momci od kojih se očekuje da u kratkom vremenskom periodu zamene zvezde, koje polako silaze sa scene, nisu stasali za preuzimanje odgovornosti.

Preseo im odlazak u Brazil:  Navijači Engleske

Preseo im odlazak u Brazil: Navijači Engleske | Foto: Profimedia

A kao šlag na tortu dolazi ko drugi nego Vejn Runi. Pred duel sa „urusima“ zabeležene su rekordne uplate u kladionicama da će baš popularni Vaza postići gol. On je tek u 10 meču na SP uspeo da pogodi, ali džaba. „Vejn Runi nam je rekao da je ovo najbolji tim Engleske u kojem je igrao. Uspeli smo da se ne nasmejemo, samo iz čiste pristojnosti“- objašnjava „Dejli Mejl“, uz priličnu dozu ironije.

Runijev naslednik suze ronio


Pojedini britanski listovi objavili su sliku rasplakanog Kaja Runija, uz poruku: „Ne plači, mali, makar je tata dao gol.“ Ni legendarni Stiven Džerard nije preskočen, kapitenu Liverpula zamereno je što želi da se povuče iz nacionalnog tima. Sedma sila stvarno nimalo ne štedi reprezentativce „tri lava“. Bez milosti do kraja!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP