Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

MONDIJAL 2014

Kiša, sudijske greške i na kraju slavlje Meksikanaca!

Autor: S. V. | 13.06.2014 - 18:13:00h | Komentara: 0

Brazil je svoj posao odradio u prvom kolu, pa je s velikom pažnjom pratio duel Meksika i Kameruna koji je obilovao spornim situacijama uz samo jedan postignut pogodak!

kamerun

Meskiko je zabeležio pobedu na startu Svetskog prvenstva u Brazilu. "Sombrerosi" su u Natalu savladali Kamerun sa 1:0. Meč je ponovo obeležio sudija, koji je poništio tri gola i u dva navrata oštetio Meksikance.

Pročitajte šta se sve dešavalu na drugom meču grupe A.

90+1 - Najbolja šansa za Kamerun na utakmici. Mukanđo je šutirao glavom sa nekoliko metara, ali je Očoa sjajnom paradom sprečio najgore po svoj tim.

87' - Kamerun je krenuo u opšti napad ne bi li stigao makar do boda. Međutim, napravljena je samo jedna izgledna šansa, kada je Rodrigez odličnom intervencijom sačuvao svoj gol.

61' - GOOOL! Peralta donosi vođstvo "sombrerosima". Erera je započeo akciju koju nije završio Dos Santos, Itanđe je dobro reagovao, ali se lopta odbila do Peralte kome nije bilo teško da je smesti u praznu mrežu,.

59' - Uzvraća Kamerun preko Asu Ekotoa. Levi bek "lavova" izveo je slobodan udarac, lopta je nekoga zakačila u "živom zidu", promenila pravac i umalo prevarila golmana Meksika Očou.

47' - Prva, prava prilika iz izgrađene akcije Meksika otišla je u nepovrat, jer Peralta nije iskoristio šansu "jedan na jedan", tačnije, Itanđe je bio uspešniji i spasao svoju selekciju.

29' - I treći poništeni pogodak na meču, ponovo Meksiku. Međutim, tek na usporen snimku moglo se zaključiti da je sudija pogrešio jer je situacija bila veoma kompleksna. Bilo kako bilo, Meksiko je oštećen.

21' - Asu Ekoto je sjajno probio po levoj strani, pronašao Etoa koji pogađa desnu stativu Očoe. Mnogo sreće za Meksikance u ovoj situaciji.

Iako vladaju veoma loši vremenski uslovi u Natalu, u prvih 15 minuta igre videli smo dva poništena gola. Po jedan na obe strane i potpuno ispravno, pa na semaforu i dalje stoji 0:0.

meksiko

SASTAVI

MEKSIKO: Očoa, F. Rodrigez, Markez, Erera, Lajun, Đ. Dos Santos, Moreno, Guardado, Peralta, Agilar, Vaskez.
KAMERUN: Itanđe, Asu Ekoto, Nkulu, Đegue, A. Song, Mukanđo, Eto, Čupo-Moting, Čeđu, Mbija, Enoh.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP