Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

LEPŠA STRANA MONDIJALA

Koje žene fudbalera će ulepšati tribine na svetskom prvenstvu (FOTO)

Autor: Blic | 04.06.2014 - 14:58:00h | Komentara: 0

Fudbaleri će svakako imati podršku svojih nacija kako bi ostvarili što bolji rezultat na Svetskom prvenstvu, ali će im verovatno najveće snage biti lepše polovine koje će prisustvovati u Brazilu. Devojke i supruge biće taj specijalni atom snage, a neki igrači mogu i da se pohvale sa partnerkama koje će sigurno dodatno ulepšati stadione i tribine.

Kristijano i Irina uživaju u odmoru

Kristijano Ronaldo i Irina Šajk

Kažu "za najboljeg ide najbolja", a sam primer je osvajač "zlatne lopte" i kapiten reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo kojeg će bodriti devojka Irina Šajk.
Ruska manekenka je već u nekoliko navrata više privlačila pažnju, čak i sportskih, novinara, nego njen momak, ali se zvezda Real Madrida ne ljuti valjda kada nije uvek u centru pažnje.

Portugalsko-ruski par je zajedno od 2010. godine, a Irina je od tada sve zanimljivija i često se pojavljuje na glavnim stranicama "Vogue" i ostalih modnih novina.

Zanosna: Irina Šajk

Irina Šajk | Foto: facebook

Ipak, prvaci sveta dolaze sa najjačim snagama da odbrane "zlatnu boginju", što na terenu, što na tribinama, a dešavanja sa svetske smotre moćiće da prenese prelepa žena golmana Ikera Kasiljasa, Sara Karbonero.

Sara Karbonero

Karbonero je sportska novinarka i TV voditeljka, a jedan od najinteresantnijih detalja desio se na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi gde je morala da intervjuiše muža, na šta je Iker odgovorio poljupcem pred kamerama.  

Sara Karbonero

Sara Karbonero

Bračni par Kasljas sada ima sina po imenu Martin, te će i on sigurno dati ocu podršku.

sakira i pike sa delfinima

Đerard Pike i Šakira

Već poznata romansa iznedrila je brak štopera "crvene furije" i estradne umetnice Šakire. Lepa Kolumbijka. Njih dvoje su vezu objavili 2011. godine, a dve godine kasnije stigla je prinova, sin Milan.

Danijela Seman

Danijela Seman i Sesk Fabregas

Lepa Danijela Seman, devojka Seska Fabregasa tek prošle godine je počela da prati fudbal, aktivnije. Verovatno nije ni imala vremena za to, jer je u razvodnoj parnici, koja je trajala skoro dve godine, uspela prvo da dobije 1,4 miliona funti na ime dvoje dece od bivšeg muža Elija Taktuka. Milijarder Taktuk nazvao je Danijelu sponzorušom, dok se Fabregas nije pojavljivao u tom zapletu, makar ne javno, ali su Semanovu snimili ubrzo u njegovom stanu u Londonu.

Aleks Kjuren

Aleks Kjuren

Okosnice Engleske i Holandije Stiven Džerard i Vesli Snajder nisu imali tih problema, jer su već dugo sa ženom i imaju skladne brakove.

Aleks Kjuren je verna partnerka kapitena Liverpula i velika podrška u životu, dok Vesli svoj oslonac vidi Jolant Snajder.

Jolant Snajder

Vesli i Jolant Snajder

Od kada je Dijego Forlan raskinuo veridbu sa atraktivnom Argentinom Zairom Narom, izgleda da mu ne ide baš najbolje, makar što se tiče golova i karijere. Nara se posle raskida zahvalila bogu što se nije udala za Urugvajca, ali mediji spekulišu da će možda doći do pomirenja pre početka prvenstva sveta.

Zaira Nara

Zaira Nara

Mladi par, možda najmlađi u ovom izboru lepote stacioniran je u taboru nemačke selekcije gde su Mario Gece i njegova lepša polovina An Katrin Bromel.

An Katrin Bromel

An Katrin Bromel i Mariko Gece

Nasuprot njih, tu je jedan i već poznati par godinama - štoper Argentine Martin Demikelis dugo je u braku sa Evangelinom Anderson.

Evangelina Anderson

Evangelina Anderson i Martin Demikelis sa sinovima

Koliko jednu devojku može da iznervira što joj momak nije pozvan za nacionalnu selekciju, vidi se na primeru Anare Atanes koja je psovala selektora Dešama i "trikolore" što Samir Nasri neće ići u zemlju kafe i fudbala.

Anare Atanes

Anare Atanes

Sada znamo, lepote je dovoljno na tribinama, fudbalskog znanja na terenu, a sve je spremno da veliki spektakl punom snagom počne. Čekaćemo još samo osam dana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP