Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

SELEKTOR NEMAČKE UPOTREBIĆE VEČERAS „TAJNO ORUŽJE“ PROTIV PORTUGALA

Lev sačuvao srećne slince za trijumf nad Portugalom!

Autor: P. M. | 16.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Sve je spremno za novi spektakl na Mondijalu u Brazilu, na redu je dvoboj Nemačke i Portugala zakazan za večeras od 18 časova (RTS2) na stadionu „Fonte Nova“ u Salvadoru. „Panceri“ su naoštreni da nastave pobednički niz protiv redovne mušterije (pobedili su čak 9 puta, naspram tri poraza i pet remija), što neće biti lako, jer se najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo oporavio od povrede kolena i biće spreman od prvog sudijskog zvižduka.

Joakim Lev

Joakim Lev | Foto: Profimedia

Ono što je posebno interesantno, kada je pomenuti okršaj u pitanju, jeste „tajno oružje“ selektora Nemačke Joakima Leva, koje on da koristi na velikim takmičenjima. Verovali ili ne, popularni Jogi obožava da kopa nos, bez blama od TV kamera, a zatim sa uživanjem pojede „minerale“ iz nosa.

Od „pancera“ se mnogo očekuje  na Svetskom prvenstvu

Od „pancera“ se mnogo očekuje na Svetskom prvenstvu | Foto: Profimedia

Spremni Nojer, Lam i Kedira!

„Panceri“ su u Brazl stigli pre dve nedelje uz velike probleme zbog povređenih igrača, da bi se situacija naprasno promenila nabolje.
- Situacija s povredama je bolja iz dana u dan. To je razlog mog dobrog raspoloženja.
Prvi golman Manuel Nojer oporavio se i biće spreman za Portugal, baš kao i kapiten Filip Lam, Sami Kedira i Bastijan Švajnštajger.

Da priča bude još urnebesnija, potvrđuje činjenica da je Lev već protiv Portugala jeo sline, i to pri rezultatu 0:0, a na kraju je njegov tim slavio.
Bilo je to pre dve godine, na Evropskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj, na startu grupne faze takmičenja. Nema dileme da bi Lev zarad tri boda pristao da se zavali u fotelju, da ispruži noge, gurne prst u nos, a kasnije uživa u ulovu.

Ipak, vratimo se fudbal i onome što nas očekuje na terenu. Lev je istakao da izuzetno poštuje Portugalce, ali da će njegova Nemačka upisati pobedu na startu grupe G.

- Oni su rangirani odmah iza nas, i Portugal nije samo Ronaldo. To je ekstremno opasan tim, veoma tvrd orah. Ronalda ne možete potpuno da „ugušite“ na terenu. On je fudbaler koji postiže po 50 golova u sezoni. Ipak, gledali smo mnogo snimaka, znamo kako trči, kako se kreće, kako voli da vreba iza odbrambenih igrača. Moraćemo timski da ga zaustavimo - oprezan je Joakim Lev.

Glavni adut  Portugalaca:  Kristijano  Ronaldo

Glavni adut Portugalaca: Kristijano Ronaldo | Foto: Profimedia
S druge strane, Portugalci su odahnuli nakon potvrde da je Ronaldo fit.
- Kristijano se dobro oseća, normalno je trenirao i biće spreman za Nemce. Mi smo ekipa. Imamo dosta kvalitetnih igrača i niko ne pobeđuje sam. Naravno, bolje nam je kada imamo Ronalda uz nas - zaključio je golman Eduardo.

Oprobani recept  protiv večerašnjeg  protivnika

Oprobani recept protiv večerašnjeg protivnika

Regina kaže: Nemačka!

Ženski oktopod Regina iz Berlina, koja po uzoru na legendarnog starijeg kolegu Pola prognozira mečeve na SP, tipovala je pobedu Nemačke u meču sa Portugalom.

Podolski: Pobedićemo za Šumahera!

Lukas Podolski otkrio je da će „panceri“ eventualnu pobedu pokloniti Mihaelu Šumaheru.
- Želim da pozdravim svog dobrog prijatelja koji, nažalost, ne može da dođe, a to je Mihael Šumaher. Obožava fudbal, kao i mi. Nemačka reprezentacija želi da pobedi kako bi mu dala snage i radosti.

Poslednji komentari
  • Struchnjak Vreme: 16.06.2014 15:01h

    4+ Golova pada,kvota oko 2,7

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP