Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

DOKTOR NELE KARAJLIĆ U SVOM STILU PREDVIĐA ISHOD FINALA

Naši navijači bi u Riju maznuli „boginju“!

Autor: S. V. - B. R. | 11.07.2014 - 23:22:00h | Komentara: 1

Nema većeg planetarnog događaja od finala Svetskog prvenstva u fudbalu. Tih nekoliko sati prikovaće za fotelje sve slojeve, od doktora i advokata, do pevača, glumaca i muzičara širom sveta. Po tome se ni Srbija ne izdvaja od ostatka sveta, pa će i naše zvezde s velikom pažnjom pratiti duel Nemačke i Argentine na čuvenoj „Marakani“.

„Srećom se ne igra na našoj  ‘Marakani‘, a ‘grobarima‘ i  ‘ciganima‘ je Brazil daleko,  tako da je trofej bezbedan“, kaže legend

„Srećom se ne igra na našoj ‘Marakani‘, a ‘grobarima‘ i ‘ciganima‘ je Brazil daleko, tako da je trofej bezbedan“, kaže legendarni muzičar

Među njima je i dr Nele Karajlić, kome je na pamet prvo palo to što će pehar namenjen novom svetskom prvaku biti bezbedan od srpskih navijača.
- Sva je sreća pa se finale Mondijala igra na brazilskoj „Marakani“, pa niko neće ukrasti „boginju“. Zbog velike udaljenosti neće biti „grobara“ ni „cigana“ u Riju, pa je trofej namenjen najboljem timu na svetu 100 odsto bezbedan.
Prema sopstvenom priznanju veoma je loš prognozer, pa je izbegao direktan odgovor na pitanje ko će pobediti i kojim rezultatom.

Očekuje se oko 10.000  nemačkih i čak 100.000  argentinskih navijača  na „Marakani“

Očekuje se oko 10.000 nemačkih i čak 100.000 argentinskih navijača na „Marakani“


- Sve što sam mogao da promašim, promašio sam. Mislio sam da će u finalu igrati Brazil i Španija, da će Hrvati i Bosanci proći u drugi krug, da će Kristijano Ronaldo biti najbolji strelac, te da će naš Mažić suditi finale. Pa posle toliko promašaja, nema smisla da pretpostavljam kakav će biti konačan rezultat - kaže Nele, i dodaje:

„Delije“

„Delije“


- Iako mi srce kaže da navijam za Argentinu, mislim da su Nemci bili sjajni od početka takmičenja. Nadam se dobrom fudbalu i priželjkujem da konačan ishod bude bliži onom iz Meksika 1986. godine nego li onom iz Italije 1990.

Posmatraće finale samo putem televizije

Posmatraće finale samo putem televizije | Foto: Marko Metlaš


Ni legendarnog glumca Branislava Lečića igra „pancera“ nije ostavila ravnodušnim.
- Nemačka je do sada najviše pokazala. Brzina i veština dosta podsećaju na Krojfovu Holandiju i zaista sjajno igraju. S druge strane, imamo Argentinu, koja je dosta nepredvidiva i sigurno silno motivisana da u Brazilu osvoji titulu. Dakle, srce kaže Argentina, a razum Nemačka, a konačan rezultat na čistu sreću prozgnoziram 2:1 za „pancere“.

Slađa Đogani: Niko kao Nemci!


Jedna od najpopularnijih pevačica Danijela Vranić, takođe s velikom pažnjom prati dešavanja u Brazilu i veruje u Nemačku upornost.
- Nemci su sve oduševili načinom na koji su došli do finala, pa ne bi bilo normalno da padnu na poslednjem stepeniku. U tom smislu, prognoziram pobedu Nemaca od 3:1!
Slađana Delibašić dolazi iz familije gde se fudbal igrao sa velikom strašću, pa ni nju nije zaobišla „brazilmanija“ ovog leta.
- Po svemu viđenom mi Nemačka deluje najbolje, i zato će pobediti 2:1 u finalu.

Poslednji komentari
  • ја Vreme: 12.07.2014 18:44h

    4:2 за швабе, ал' није ми драго...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP