Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

CEO SVET PLAČE ZA ZVEZDOM BRAZILA

Nejmar: Vratiću se kada se namanje budete nadali!

Autor: E.A. | 05.07.2014 - 23:20:00h | Komentara: 0

Domaćin Brazil je savladao Kolumbiju sa 2:1 i plasirao se u polufinale Mondijala, ali u zemlji sambe su očajni! Njihov najbolji igrač, Nejmar, zbog teške povrede zadobijene u duelu sa Kolumbijcem Zunigom, pauziraće dva meseca, jer su mu povređeni kičmeni pršljenovi.

nejmar

Nejmar obećao da će se brzo oporaviti | Foto: Profimedia

U suzama je „desetka“ Skolarijeve ekipe napustila teren u 86. minutu, nakon što ga je direktno u leđa kolenom udario Kolumbijac, kome stižu pretnje smrću i koji će zbog toga najverovatnije pre ostalih saigrača napustiti zemlju domaćina Svetskog prvenstva.


- Sve se desilo u žaru borbe i zaista nisam namerno startovao na njega toliko grubo. Ovo je za mene bio samo još jedan start na igrača, a ako se činio grubim, to je zbog toga što uvek dajem sve od sebe za Kolumbiju - rekao je Zuniga bez trunke namere da se izvini Brazilcu.

Bolnu grimasu i suze u očima imao je Nejmar i kada je dovezen u bolnicu, ispred koje je konstantno bilo nekoliko stotina navijača koji mu daju podršku.

- Nažalost, Nejmar je doživeo frakturu trećeg kičmenog pršljena i čeka ga pauza od četiri do šest nedelja. Nije toliko ozbiljno da je potrebna operacija, ali mora da ide na terapije i da miruje kako bi se oporavio - istakao je doktor selekcije Brazila Rodrigo Lasmar.

nejmar

Foto: Profimedia

Osim Nejmara, Luis Felipe Skolari protiv „pancera“ neće moći da računa ni na kapitena Tijaga Silvu, koji pauzira zbog žutih kartona.
"Ne postoje reči kojima mogu da opišem šta mi je sve prolazilo kroz glavu i kako se osećam. Vratiću se čim budem mogao, čak i kada se najmanje budete nadali. Moj san nije gotov. Prekinut je jednim potezom protivnika, ali nastaviću dalje i siguran sam da će saigrači učiniti sve da ispune moj san da Brazil postane šampion. Verujem da ćemo postati prvaci, a ja ću bodriti ekipu i radovati se trijumfu", naveo je Nejmar u video poruci koju je objavio Fudbalski savez Brazila.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP