Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

KOLEGA NEPRIJATNO IZNENAĐEN

Novinar MOZZART Sporta napadnut i opljačkan u Brazilu!

Autor: Mozzart Sport | 05.06.2014 - 09:26:00h | Komentara: 0

Naš izveštač s predstojećeg Svetskog prvenstva doživeo neprijatno upoznavanje sa zemljom fudbala i, očigledno, kriminala.

Sao Paolo

Samo sat vremena proveo je novinar MOZZART Sporta Aleksandar Gligorić na tlu Brazila i odmah dobio priliku da se upozna s tamnom strane ove zemlje!
Naime, Gligorić je sinoć otputovao u Brazil kako bi izveštavao sa predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu, na aerodrom u Sao Paulu sleteo je oko 06:00 po lokalnom vremenu, a nešto kasnije, kada je izašao iz "šatl" autobusa kojim se prevezao do hotela, u centru grada napala ga je banda od nekoliko članova. Poprskali su ga suzavcem i za tren oka ostao je bez svega što je poneo u Južnu Ameriku, uključujući lična dokumenta, novac, laptop!
Sreća u nesreći je to što je naš izveštač prošao bez fizičkih povreda, ali i to što se u Sao Paulu trenutno nalazi reprezentacija Srbije, koja u petak igra prijateljski meč sa Brazilom na stadionu Morumbi, kao i delegacija Fudbalskog saveza Srbije. Svi oni, kao i kolege iz drugih redakcija koje se nalaze na američkoj turneji sa Orlovima, ali i ljudi iz ambasade Srbije, našli su se da pomognu u nevolji i na tome im je redakcija MOZZART Sporta zahvalna, kao i porodica Gligorić.
Aleksandar Gligorić odbio je da se vrati s novinarskog zadatka i ostaće u Brazilu, odakle će vas izveštavati o događajima sa Mundijala. Uskoro ćete moći da pročitate i kako je, iz njegovog ugla, protekao neprijatni susret sa, kako su mu objasnili u policiji u Sao Paulu, bolivijskom bandom...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP