Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

PREDSTAVLJAMO FUDBALER KOJI SU NAJVIŠE POKAZALI NA MONDIJALU

Oni će biti zvezde prelaznog roka!

Autor: P. Vuković | 02.07.2014 - 08:10:00h | Komentara: 2

Svetsko prvenstvo je najveće takmičenje, san svakog fudbalera i najveća pozornica na koju se možete popeti. Kakvi se pokažete tamo, tako će vas pamtiti doveka, ali i ne samo to - ako imate kvalitet, ako zasenite jednog Mesija, Ronalda i Runija, jasno je da vas čeka bogat ugovor u nastavku karijere. Nažalost, od već dokazanih superstarova nismo videli skoro ništa, ali su njihovo mesto uzeli momci poput Džejmsa Rodrigeza, Huana Kvadrada, Kejlora Navasa...

Oni će biti zvezde prelaznog roka!

Giljermo Očoa
(Meksiko/slobodan igrač)


Golman „sombrerosa“ Očoa (28) na meču protiv Brazila (0:0) objasnio je sav posao koji jedan čuvar mreže treba da uradi. Nakon okončane epizode u francuskom Ajačiju, postao je slobodan igrač jer je klub ispao iz francuske elitne lige. Njegov agent je izjavio da je Barselona „samo jedan od 20 klubova koji ga traže“, a među njima su Liveprul, Arsenal, Atletiko Madrid...

Oni će biti zvezde prelaznog roka!

Kejlor Navas
(Kostarika/Levante) 


Golman Kostarike Navas (27) i pre Mondijala bio je na radaru brojnih velikih klubova, posle odlične sezone u Levanteu. Forma mu nije opala ni u Brazilu i sigurno je jedan od najzaslužnijih što se Kostarika našla u četvrtfinalu. Prvi u redu stoji Atletiko Madrid, koji će ga kupiti verovatno već ovog leta, pošto mu ugovor ističe za godinu dana.

Oni će biti zvezde prelaznog roka!

Huan Kvadrado
(Kolumbija/ Fjorentina) 


Ako nemate novac za preskupog Rodrigeza, možete dobiti drugog Kolumbijca, Kvadrada (26). Igra u životnoj formi, do sada je postigao gol i četiri puta asistirao na isto toliko utakmica. Ukoliko Italijani reše da ga prodaju, dobro će se opariti, ali prema dosadašnjim izveštajima, odbijene su ponude Bajerna i Barselone.

Oni će biti zvezde prelaznog roka!

Džejms Rodrigez
(Kolumbija/Monako)  


Fudbaler koji je obeležio dosadašnji tok šampionata je Džejms Rodrigez (22). Kolumbijac je stigao iz Porta u Monako prošle sezone i već sada je spreman da skoči stepenik više i ode u Real Madrid, što mu je želja. U početku, skauti ga nisu gledali, ali su već sada ocenili da bi mogao da bude novi Kristijano Ronaldo.

Oni će biti zvezde prelaznog roka!

Ener Valensija
(Ekvador/Pačuka) 


Eneru Valensiji (25), golgeteru Ekvadora, predstoji selidba u Evropu. Teško da će meksička Pačuka uspeti da ga zadrži posle odličnih partija u Brazilu. Iako njegova reprezentacija nije pronašla put dalje od grupne faze, Valensija je bio daleko najbolji pojedinac u timu i kao takav ostavio je odličan utisak kod skauta Totenhema, Arsenala, Sevilje...

Oni će biti zvezde prelaznog roka!

Maurisio Isla
(Čile/Udineze)


Vreme je i da se Maurisio Isla (26) vrati u neki veliki klub. Dve godine u Juventusu su bile za zaborav, ali po dolasku u Udineze procvetao je i nema sumnje da će posle igara na Svetskom prvenstvu biti samo pitanje trenutka kada će crno-beli iz Udina rešiti da dobro unovče njegov transfer.

Poslednji komentari
  • svasta Vreme: 03.07.2014 02:50h

    Od Mesija nismo videli nista?? Covek dao 4 gola, od tog tri sto bi se reklo evrogolovi, stvorio najvise gol sansi, imao najvise uspesnih driblinga, sam vuce tim, u svakom mecu bio igrac utakmice. Pratite prvenstvo kako treba, ovako je neozbiljno.

  • ana Vreme: 03.07.2014 13:25h

    Igrač Kolumbije se zove Hames,ne Dzejms.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP