Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

OČAJNI ITALIJANI IDU KUĆI VEĆ POSLE PRVOG KRUGA

Prandeli: Krivac je sudija, a Baloteli je bez kontrole!

Autor: Ekipa Alo! | 25.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Italijani su bili očajni sinoć, pa ne čudi što su pokupili prnje i vratili se iz Brazila već posle prvog kruga Mondijala.

Fudbaleri Italije

Fudbaleri Italije | Foto: Profimedia

Najgori je bio onaj od koga su najviše očekivali. Mario Baloteli, na ovom šampionatu ni vola nije bio u stanju da ubode, a mizernu partiju u porazu protiv Urugvaja (1:0) zaokružio je izlaskom iz igre već u 45. minutu, posle žutog kartona.


Očigledno je da ga fudbal malo zanima poslednjih dana, posebno od kada je na tribinama i njegova verenica Fani Nguša, koja nije propustila nijedan meč “azura” na ovom šampionatu.

- Baloteli nikad neće razumeti kad mora da bude miran, a kad je dobro da bude pod stresom. Mora da zna kako da uspostavi ravnotežu. Zamenio sam ga, jer sam se plašio da će dobiti crveni karton - priznao je posle meča selektor Italije Ćezare Prandeli.

Baloteli

Baloteli | Foto: Profimedia

 
Iskusni stručnjak je sinoć podneo i ostavku, iako ga igrači ubeđuju da ostane. Prandeli smatra da je meksički sudija Rodrigez krivac za poraz i eliminaciju “azura”, jer im je isključio igrača u 57. minutu.

- Prekršaj Markizija za crveni karton uopšte nije izgledao kao nameran. Bilo je grubih startova, ali nijedan za isključenje. Urugvaj praktično nije ni šutnuo na gol, a morao je da pobedi. Sudija je upropastio utakmicu onim crvenim kartonom. Ne daje se za to crveni - ljutito je rekao Prandeli.

Godin

Godin | Foto: Profimedia

Godin(a) iz snova!


Heroj Urugvaja zove se - Dijego Godin.
Štoper madridskog Atletika igra sezonu iz snova, pošto je postigao dva odlučujuća gola, kojima je doneo veliku radost svojim ekipama. Urugvajski štoper je sinoć zagorčao život Italijanima golom glavom u 81. minutu, a slično je učinio i Primeri, u poslednjem kolu na “Nou Kampu”, kada je na sličan način posle kornera doneo “jorgandžijama” titulu šampiona Španije u okršaju s Barselonom (1:1).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP