Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

VEJN RUNI PUCA OD OPTIMIZMA PRED VEČERAŠNJI MEČ SA ITALIJANIMA

Razbićemo Italijane!

Autor: Petar Milovanović | 14.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Atomski fudbal očekuje se večeras, tačno u ponoć (RTS1), kada će se u derbiju prvog kola grupe D, u Manaušu na „Amazon areni“ sudariti velikani Italija i Engleska.

Runi najavljuje  osvetu „azurima“

Runi najavljuje osvetu „azurima“ | Foto: Profimedia

S jedne strane četvorostruki prvaci sveta predvođeni kontroverznim Balotelijem i profesorom Pirlom, a naspram njih motivisani Ostrvljani, predvođeni Runijem. Ono što ozbiljno preti da ugrozi spektakl je očajan teren, spržena trava i veliki broj rupa, koji neodoljivo podseća na „oranicu“, odnosno na terene na kojima igraju naši nižerazredni klubovi.


Otpao De Šiljo!


Britanski mediji su sa oduševljenjem objavili vest da standardni levi bek Italije Matija de Šiljo zbog povrede neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima i stavi se na raspolaganje Prandeliju. De Šiljo je povredio desnu nogu na treningu, a očekuje se da ga kraj leve aut linije zameni iskusni Kijelini, dok će na njegovo mesto u srcu odbrane uskočiti Bonući.

Ipak, ni jedni ni drugi za sada nisu kukali na očajnu podlogu. Englezi ne kriju da žarko žele da se osvete „azurima“ za eliminaciju sa Evropskog prvenstva 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj u četvrtfinalu, posle penal lutrije. Prva zvezda „gordog Albiona“ Vejn Runi je hrabro najavio da Italijani treba da ih se plaše.


- Ovo je verovatno najbolji sastav Engleske čiji sam član. Atmosfera je fantastična i verujem da Engleska ima svetlu budućnost na ovom turniru - pucao je Šrek od optimizma, a zatim je nastavio.


- Italija treba da razmišlja kako da nas zaustavi. Imaju odlične igrače, ali im neće biti lako protiv nas. Sigurno je da treba da nas se plaše. Ne zanima me šta drugi pričaju, spreman sam da izađem na kraj sa svim izazovima i da zablistam u Brazilu. Uspeh i osvajanje trofeja je ono što me motiviše - jasan je Runi.

Pirlo će voditi rat na  sredini terena sa  Velbekom

Pirlo će voditi rat na sredini terena sa Velbekom | Foto: Profimedia


Vodeći evropski i svetski mediji smatraju da će Englezi u rat sa Italijanima ući sa dva špica, te da će Runiju društvo u napadu praviti klupski saigrač Velbek.
- Deni je spreman, oporavio se od povrede. Lakše je trenirao jer nije želeo da rizikuje bilo šta.

I dok se Englezi busaju u grudi, tvrdeći da Italijani treba da ih se plaše, jer su spremni da im se osvete, „azuri“ su maksimalno opušteni. Baloteli je glavni na treninzima, selektor Ćezare Prandeli je na poslednji trening doveo čak i devojku, a štoper Barzalji poručuje:

- Prošlo je vreme za šalu, sada je red da pokažemo koliko smo ozbiljni. Znamo da su Englezi opasni u skok igri, tako da ćemo se truditi da spustimo loptu na zemlju. Naše glavno oružje je što većina nas igra u Juventusu i odlično se poznajemo. To ćemo iskoristiti protiv Engleza - istakao je Barzalji.

Barzalji: Ne brine nas loš teren
 

Andrea Barzalji, iskusni defanzivac Juventusa osvrnuo se kratko i na katastrofalan teren u Manaušu.
- Ne zanima nas to što je u lošem stanju. Neka se Englezi brinu kakav će ih teren sačekati, nas to ne brine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP