Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

OTKRIVEN TAJNI RECEPT GOLMANA ARGENTINE

Romero uz „puškice” izbacio Holanđane!

Autor: P. M. | 11.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

U školi je prepisivanje strogo zabranjeno, ali to definitivno ne važi na fudbalskom terenu! Naime, heroj Argentine golman Serhio Romero, koji je maestralnim odbranama odveo „gaučose“ u finale Mondijala, koristio je „puškice“ tokom penal serije, protiv Holandije, što se ispostavilo kao pun pogodak.

Njemu se isplatilo  prepisivanje, a u  finalu će možda  i da doktorira:  Romero

Njemu se isplatilo prepisivanje, a u finalu će možda i da doktorira: Romero

Romero je ko od šale pročitao i zaustavio udarce Rona Vlara i Veslija Snajdera, a veliku pomoć imao je u parčetu papira koji je vadio iz šortsa pre svakog udarca Holanđana kako bi video ko gde šutira. Nakon “skeniranja”, isti je uredno vraćao na svoje mesto. Romerov recept za uspeh otkrile su brojne svetske televizije koje su objavile pomenuti snimak, na kojem se vidi njegova formula za uspeh.


U svakom slučaju, Romera baš briga ko šta misli o njegovim “puškicama”, jer on je heroj nacije i najzaslužniji je što će Argentinci u nedelju, 13. jula, imati istorijsku priliku da se osvete Nemcima za poraz u finalu Svetskog prvenstva iz 1990. godine u Italiji.

„Gaučosi“ su se  ponovo radovali

„Gaučosi“ su se ponovo radovali


- Najpre ćemo da slavimo, a posle toga da mislimo o Nemcima. Radovali smo se pred našim navijačima i presrećan sam zbog toga. Ovu pobedu posvećujem mojoj porodici. Finale je jedna utakmica i sve je moguće, a vrlo važan faktor je sreća. Teško je igrati protiv Nemačke, ali naš glavni cilj otkako smo se okupili je da se domognemo finala - rekao je heroj Romero.
Sa njegovim rečima složio se i harizmatični selektor Sabelja.


- Plasman u finale je velika radost za nas. Videćemo šta možemo da uradimo sa danom odmora manje u odnosu na rivala. Daćemo 100 odsto i pokušaćemo da budemo šampioni, skromnim i napornim radom - konstatovao je Sabelja.
Mesi i drugovi će protiv Nemačke imati priliku da se treći put popnu na krov sveta, i to usred Brazila, koji je njihov najljući rival.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP