Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

SNEŽANA ĐURIŠIĆ ZA ALO! SPRINT O LJUBAVI PREMA FUDBALU I MONDIJALU

Šaban i ja smo žalili zbog Bosne!

Autor: M. Zdravković | 23.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Snežana Đurišić, jedna od najvećih legendi srpske narodne muzike, veliki je fudbalski fanatik!

Nesrećni nastup  „zmajeva“ na njihovom prvom Mondijalu

Nesrećni nastup „zmajeva“ na njihovom prvom Mondijalu | Foto: Profimedia

Iznenadili biste se koliko ova žena zna o najvažnojoj sporednoj stvari na svetu. Mnogo više čak i od nekih muškaraca kojima je fudbal zanimanje. Snežana ove letnje dane, osim što radi, provodi i uz televiziju i pažljivo prati direktne prenose sa Mondijala u Brazilu. Ne smeta joj ni što su termini utakmica kasno uveče, a budi se i ujutru kako bi odgledala reprize.


- Mnogo volim dobar fudbal. Kao devojka bavila sam se sportom, a i dan-danas odlazim na fudbalske utakmice. Uglavnom idem na mečeve reprezentacije i naših klubova, ali samo na one internacionalne. Navijam za Zvezdu, ali idem vrlo rado i na utakmice Partizana, jer nisam ekstreman navijač. Domaći fudbal, u čije se klubove uplela politika i u kojima se dešavaju strašne stvari na stadionima, uopšte me ne zanima - iskrena je Snežana u razgovoru za ALO!SPRINT.

Najdraži fudbalski sagovornik joj je naš legendarni harmonikaš Miša Mijatović, mada otkriva i da voli dosta da komentariše o fuci i sa Sašom Popovićem.

- Miša mi uvek nađe kartu i onda zajedno odemo na stadion. Tamo ima još naših kolega, dođe i Keba, pa Zoran Kalezić i ostali, ali svi oni brzo pobegnu, samo Miša ostane sa mnom, jer sam previše bučna. Po prirodi sam veoma emotivna, pa se često previše derem, psujem i navijam. Nije me sramota da opsujem, fudbal je ventil za ispuštanje negativne energije, ali samo verbalno, ne fizički - podseća nas na suštinu sporta Snežana.
Naravno, poznata pevačica prati i Modijal u Brazilu. Kaže da nema favorita, ali da potajno navija za „male“ reprezentacije.

Ćaska sa  Snežanom o  fudbalu:  Šaban Šaulić

Ćaska sa Snežanom o fudbalu: Šaban Šaulić | Foto: Petar Marković


- Stekli smo prethodnih godina naviku da nam uvek Nemci, Holanđani, Brazilci, Španci, Italijani, Englezi... budu favoriti za titulu. Ali eto, jedan po jedan idu kućama. Dobro je to za fudbal, lepo je da „mali“ timovi, poput Čilea ili Kostarike, mogu da iznenade. Drago mi je ako „neki novi klinci“ postaju najbolji na svetu.
Za kraj, poznata pevačica nam otkriva i da joj je najviše žao Bosanaca, koje je podržavala.

- Igrali su dobro protiv Nigerije i imali šanse, ali i sudija ih je oštetio i poništio im čist gol. Eto šta je fudbal... Boriš se, a onda ti sudija sve pokvari i nema ispravke. Baš me u tom trenutku pozvao i Šaban Šaulić. Pričali smo poslovno, a onda je Nigerija dala gol. Oboje smo samo splasnuli, bilo nam je žao. Šaban je podneo to malo lakše od mene, jer je nekada igrao fudbal, a ja sam baš histerisala - otkriva Snežana Đurišić.

Snežana Đurišić

Snežana Đurišić | Foto: Dimitrije Goll

„Platini je bio najlepši!“


Pitali smo legendarnu pevačicu koji joj je fudbaler najlepši.
- Ne gledam to tako, pa ne mogu da vam kažem, slabo pamtim likove ovih sadašnjih igrača. Ali, recimo, kada sam bila mlađa, Mišel Platini mi je bio vema lep. Možda i najlepši fudbaler u to vreme. Izgledao je vrlo simpatično nekada - iskrena je Snežana.

Poslednji komentari
  • coa Vreme: 23.06.2014 11:16h

    Испаде да сте Ви неки изузетци. Па цела Република Српска навијала за Нигерију.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP