Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

URUGVAJCU PRETE 24 UTAKMICE SUSPENZIJE ZBOG UJEDANJA KJELINIJA

Suarezu je potrebna stručna pomoć opasan je po ljude!

Autor: P. Vuković | 26.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Luisu Suarezu, golgeteru urugvajske reprezentacije, crno se piše nakon što je ujeo za rame Đorđa Kjelinija, defanzivca Italije, na meču odigranom preksinoć na Mondijalu. Iako ga sudija nije kaznio, iz FIFA su saopštili da će sprovesti istragu protiv napadača Liverpula, pa mu tako preti kazna od 24 utakmice suspenzije.

Bole zubi nakon  probanja Kjelinijevog  ramena

Bole zubi nakon probanja Kjelinijevog ramena | Foto: Profimedia

„Pokrenuli smo disciplinski postupak protiv Suareza. Igrač i FS Urugvaja su pozvani da iznesu svoje viđenje incidenta koje smatraju važnim. Prema članu 77. FIFA može ozbiljno da kazni fudbalera i na osnovu TV snimka, bez obzira na to što sudije nisu videle ujed”, stoji, između ostalog, u saopštenju FIFA.


Liverpul tera Suareza?

Čelnicima Liverpula nimalo se nije dopao novi Suarezov ispad. Engleski mediji su preneli juče da je vlasnik crvenih Džon Henri razgovarao sa menadžerom Rodžersom o Suarezovoj budućnosti u klubu, dok je Liverpulova legenda Robi Fauler rekao da „već vidi Suareza na izlazim vratima“.
 

Sa druge strane, Suarez se pravio da, zaboga, do ujeda nije ni došlo.
- Eto, dešavaju se takve situacije na terenu. Sudario sam se sa Kjelinijevim ramenom. Malo me je to iznerviralo, ali se dešava. Nema potrebe da se pravi fama oko toga - rekao je Suarez.

Pravdao se on ili ne, posle trećeg ugriza (pređašnje žrtve bile su Bakal i Ivanović), mnogi su složni u oceni da Suareza treba drastično kazniti.
Boško Janković, srpski internacionalac iz Verone, kaže da nije mogao da veruje kada je video scenu.

Trenutak kada ga je zagrizao

Trenutak kada ga je zagrizao | Foto: Profimedia


- Mislio sam da se čovek smirio, gledao sam ga u Liverpulu kako se izvinjavao za svaki start, ali ne shvatam da nekome može to da se ponovi, i to na SP. Mondijal je za fudbalere najvažnije takmičenje, svako želi tamo da se proslavi. Kjelini je dečko za primer, obožavaju ga svi u Italiji, ne verujem da je hteo bilo šta da inscenira. Suareza treba ozbiljno kazniti. Šta bi bilo da je mene ujeo? Neću da pričam, verovatno bi mi pao mrak na oči, ali uvek moraš da se kontrolišeš na terenu, jer samo možeš da napraviš štetu ekipi i sebi. Najlakše je napraviti incident - rekao je Janković za „Alo!“.
I Ljubinko Drulović, selektor Srbije, bio je šokiran postupkom napadača Liverpula.

- Navikli smo to od Suareza da radi. Nekoliko puta je bio kažnjavan, ali očigledno ne menja ćud. To nije normalno, da se tako nešto dešava. Hajde jednom, u afektu, ali da se ponavlja? Mislim da bi trebalo da ozbiljno razgovara sa stručnim licem, sa psihologom. Ne bih se iznenadio kada bi ga FIFA kaznila najvećom kaznom u istoriji fudbala - kazao je Drulović za „Alo!“.

Tiket

Tiket

Naplatio na kladionici Suarezov ujed!


Osim što je Luis Suarez naneo sebi veliku štetu kada je ujeo Đorđa Kjelinija, postoji neko i kome je Urugvajac doneo pare. Verovali ili ne, jedan Norvežanin kladio se da će Suarez ujesti nekoga tokom Svetskog šampionata i pogodio! Otišao je u kladionicu „Betson“, zapitao koliku kvotu bi mu dali na ovu opkladu, a kada je čuo da je koeficijent 175, bez razmišljanja je uplatio 32 norveške krune, što je 3,83 evra. Dobitak - 671 evro!
- Ovo je verovatno najbolesniji tiket koji sam odigrao u životu. Da ne spominjem da je najbolesniji koji mi je prošao. Iskreno, samo što sam se bio probudio kada se dogodio taj incident, tako da baš i nisam bio pri sebi - objasnio je Norvežanin.

Poslednji komentari
  • Aleksandar Vreme: 26.06.2014 09:36h

    "Mondijal je za fudbalere najvažnije takmičenje, svako želi tamo da se proslavi. " - sreća pa ti nemaš tih problema...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP