Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

ŠOKANTAN POTEZ NAPADAČA URUGVAJA NA MEČU SA ITALIJOM

Vampir Suarez ponovo ugrizao!

Autor: M. Zdravković | 25.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Luis Suarez je vrhunski fadbaler, ali je izgleda i definitivno bolestan čovek! Urugvajac je sinoć po treći put u karijeri ugrizao rivala, a posle Holanđanina Bakala i našeg Baneta Ivanovića, na njegov jelovnik je dospeo i reprezentativac Italije Đorđo Kjelini i to na Svetskom prvenstvu!

Boleli ga zubi nakon ujeda: Luis Suarez

Boleli ga zubi nakon ujeda: Luis Suarez

Urugvaj je pobedio “azure” sa 1:0 i izbacio ih sa Mondijala u Brazilu, ali je uspeh ekipe selektora Oskara Tabaresa ostao u senci divljačkog poteza najboljeg fudbalera njegovog tima. Sam duel Kjelinija i Suareza u 79. minutu bio je veoma interesantan, a odmah nakon ugriza, Italijan je pokušao laktom da ga udari, ali je Urugvajac izbegao taj nasrtaj iako je isfolirao i pao kao pokošen.

Luis Suarez

Luis Suarez

SUAREZ: Takve stvari se dešavaju!


Luisu Suarezu je normalno to što je ugrizao Kjelinija.
- Takve stvari se dešavaju u kaznenom prostoru. Bili smo u duelu, grudi na ramena, i dobio sam udarac u oko - opisao je napadač Liverpula momenat koji je prethodio ugrizu.

Niko od oficijelnih lica, ni glavni sudija Meksikanac Marko Rodrigez, a ni njegovi pomoćnici, nisu videli novi “vampirski ujed” Suareza, pa ga nisu ni sankcionisali, iako im je Kjelini pokazivao evidentne tragove zuba koji su se videli na njegovom ramenu.

- Smešno! Ne mogu da shvatim da nije dobio crveni karton - rezignirano je konstatovao posle meča Đorđo Kjelini.
Štoper Italije kaže da je baš ovaj detalj odlučio meč. Dakle, ni isključenje Markizija, a ni gol Godina, već ujed Luisa Suareza.

Posle Ivanovića i Bakala, Kjelini je  treća žrtva južnoameričkog kanibala,  koga očekuje istraga FIFA i verovatno izbacivanje sa

Posle Ivanovića i Bakala, Kjelini je treća žrtva južnoameričkog kanibala, koga očekuje istraga FIFA i verovatno izbacivanje sa Mondijala


- Urugvajac je pametan. FIFA dozvoljava takve stvari, jer želi da joj najveće “zvezde” igraju na šampionatu. Sudija je sve video, ali nije imao hrabrosti da ga kazni, Boli me takav scenario, nismo zaslužili da ispadnemo, a idemo kući, jer sudije, očigledno, žmure na neke stvari. Kažu i da su sudije obaveštene o svakom igraču. Pa, očigledno je da nisu - ističe štoper Juventusa.

Prema poslednjim informacijama, Luisa Suareza zbog novog divljanja očekuje i istraga od strane FIFA, koja bi mogla da mu donese suspenziju od nekoliko utakmica, možda čak i izbacivanje sa Modijala u Brazilu. Nezvanično, preti mu čak dve godine suspenzije, ali realno, i ne treba ga više pustiti da šutne fudbal, barem dok se ne izleči.

Dr Foket: To mu je u krvi!


Ugledni britanski psiholog, doktor Tomas Foket, predvideo je prošle godine, posle ataka Suareza na našeg Baneta Ivanovića, da će Urugvajac ponoviti ispad.
- To mu je u krvi. Pretpostavljam da će u narednih pet godina, ako se ponovo dogodi da ga neka situacija pogodi u živac, da reaguje na sličan način kao što je učinio sa Ivanovićem - izjavio je Foket.

Sve žrtve kanibala Suareza!
 

Novembar 2010: Igrajući za Ajaks protiv PSV-a, ugirzao je fudbalera protivničkog tima Otmana Bakala. Izvinio se javno, dobio dve utakmice suspenzije od Ajaksa, dok ga je FS Holandije kaznio sa još sedam mečeva suspenzije.
April 2013: Tokom meča sa Čelsijem zario je zube u rame Branislava Ivanovića. Iako ga tokom meča niko od sudija nije sankcionisao, po završetku utakmice kažnjen je suspenzijom od 10 utakmica od strane FS engleske. Liverpul ga je kaznio novčano.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP