Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SRBIJA NIJE USPELA DA SLOMI „KOCKASTE“ U GROTLU „MARAKANE“

1:1 za HRVATE!

Autor: M. Zdravković | 07.09.2013 - 10:02:00h | Komentara: 0

Sreća, ali i nemački sudija Feliks Brih omogućili su komšijama da zacementiraju drugu poziciju u grupi

Marković u prodoru

Oprostili smo se od SP-a

Prva šansa na utakmici za Hrvate i odmah gol! Tako to radi osma reprezentacija na svetu. Mario Mandžukić, 53. minut, i mat, za put u baraž za Brazil i definitivan kraj pokušaja vaskrsenja srpskog reprezentativnog

Mitrović: Biće bolje, ovaj tim ima perspektivu

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović | Foto: Marko Metlaš

Trudio se Aleksandar Mitrović, vodio veliki rat sa defanzivcima Hrvatske, na kraju postigao i gol, međutim, on nije bio dovoljan za pobedu Srbije.
- Sigurno je da sam presrećan zbog gola. Ovo je definitivno najveća utakmica u mojoj karijeri, ali žao mi je što nismo pobedili. Bili smo bolji od Hrvata, nismo imali sreće. Ostaje žal što rezultat nije bio drugačiji, mladi smo, biće bolje, ovaj tim ima perspektivu - rekao je Mitrović.
 

fudbala.
Hrvati su preživeli sinoć „Marakanu“ - 1:1 (0:0). Sreća ih je pogledala, ali i nemački sudija Feliks Brih, koji je vrlo čudno odsudio ceo meč. Doduše, oba crvena kartona, i za Matića i za Šimunića su bili skroz ispravni, ali u nekim situacijama, nije svirao za „orlove“ očigledne prekršaje, pa ni jedanaesterac nad Lazarom Markovićem, već u trećem minutu, koji je mogao mirne duše da „dune“, da je hteo.
Srbija je odigrala sigurno najbolje prvo poluvreme u dosadašnjim kvalifikacijama, ali opet je nedostajao taj prokleti gol, kao kruna svih solidnih akcija. Hrvati gotovo da nisu ni zapretili Stojkoviću na celoj utakmici, ali su iskoristili poklon Đuričića početkom drugog poluvremena i iz dva poteza utišali „Marakanu“. Srna je genijalno čušnuo loptu pored Nastasića, a napadač Bajerna rutinski je savladao Stojkovića.
Mitrović je u 66. minutu, posle centaršuta Sulejmanija, poništio taj gol Hrvata, ali do kraja nismo mogli do potpunog preokreta. Imao je robusni Mitar lepu priliku i pet minuta pre kraja, ali mu je Pletikosa skinuo šut glavom sa nekoliko metara i tako doneo zlata vredan bod „kockastima“. Žalićemo i za stativom napadača Anderlehta posle kornera sedmom minutu. Baš šteta...
Siniša Mihajlović je nadigrao Igora Štimca, ali slaba vajda, kada je samo 1:1 na kraju, i to za Hrvate. Povratak Nemanje Matića u nacionalni tim bio je pravi potez, bez obzira na isključenje. Videlo se da je dečko igračina, pa neka selektor dobro razmisli zašto je terao inat sa njim svo ovo vreme. Da je bio pametniji i manje tvrdoglav, Miha bi i dalje bio u trci za Mondijal. Ovako, završio je sinoć dvogodišnji, čini se, ipak, neuspešni ciklus, a videćemo u narednom periodu da li će dobiti poverenje da i dalje predvodi „orlove“.

Matić: Nadam se da ću i ubuduće dobijati poziv!

Nemanja Matić

Nemanja Matić | Foto: Marko Metlaš

Povratnik u reprentaciju Srbije Nemanja Matić odigrao je sjajan meč protiv Hrvatske, iako je zbog drugog žutog kartona morao u svlačionicu u 75. minutu.

- Preoštro dosuđen drugi žuti karton, faul je bio, ali nikako za drugi žuti. Nije moje da komentarišem suđenje - kratak je bio Matić, ne želeći da komentariše čudan kriterijum sudije Feliksa Briha.
Vezista Benfike nada se da će nastaviti da igra za Srbiju.
- Dao sam maksimum da pomognem ekipi, selektor i vi novinari ćete napraviti analizu da li je to bilo dovoljno da ubuduće zaslužim poziv. Žao mi je što sam tako malo igrao u reprezentaciji, imam samo jedan zvaničan nastup u zvaničnim utakmicama, a imam 25 godina. Ipak, vreme je predamnom da pokažem kvalitet - poručio je Matić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP