Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TEMPIRANE BOMBE

5 Partizanovih grešnika!

Autor: M. Zdravković | 25.11.2012 - 00:31:00h | Komentara: 0

Trener Partizana Vlada Vermezović ima mnogo problema da dovede u red svoje igrače, pa srpski šampion može komotno da se “pohvali” solidnim brojem individualnih ispada pojedinaca, čak i više nego pojedini ostrvski klubovi koji su na to navikli.

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović | Foto: A. Dimitrijević

Šta će srpskom fudbalu Baloteli, Ibrahimović, Tevez?
U svlačionici u Humskoj i u Teleoptiku imaju sve to, možda čak i više nego što normalno!?


Da li što je takva sorta klinaca iz omladinske škole naletela ili je strancima ovaj naš Beograd postao tesan, tek crno-beli osim muka na terenu, gde izuzev većine utakmica u domaćem šampionatu nisu pokazali ništa (izgubili skoro sve mečeve u Evropi i večiti derbi), imaju probleme i sa disciplinom pojedinaca koji su kao tempirane bombe i samo čekaju da eksplodiraju.


Fudbaleri

1. NIKOLA NINKOVIĆ
Bio je simpa dečačić sa dobrim šutem dok mu se nije desio Kruševac i sukob sa igračima mlade reprezentacije Engleske. FSS ga je kaznio posle toga, a umesto da se opameti, Džigi je iskoristio odbranu koju su mu organizovali u medijima direktor i trener, da nastavi da se mangupira. Ninković je par nedelja kasnije dozvolio da mu se dogodi novi gaf. Zakasnio je na večeru pred meč sa Radničkim iz Kragujevca, a posle toga ga nije bilo ni u protokolu za tu utakmicu.

2. MOHAMED ZABIJA
Libijac zafrkava sve u Partizanu pošto, prema tvrdnjama svedoka, jede kada hoće, trenira kada hoće i ne ferma živu silu. Vermezović mu sve to toleriše iako ga, istina, ne pušta da igra u trenucima kada pobesni. Tvrdi trener crno-belih da neće da ga otera, jer razume da je u domovini, posle smrti Gadafija, ostao bez ugleda koji je uživao, ali s obzirom na to da i kada igra nije u stanju ni vola da ubode, Partizanu bi bilo bolje da ga što pre kašira.

3. MEDO KAMARA
Zapelo je oko novog ugovora jer fudbaler koga prati dosta klubova iz Evrope hoće bolje uslove, kao što je red. Ne traži Meda ništa neuobičajeno, ali je kao profesionalac ipak narušio klupsku disciplinu i prekršio ugovor. Nije smeo da se ne pojavi na treningu posle meča s Interom, na kojem je napravio, prema tvrdnjama mnogih, namernu grešku kod prvog gola gostiju. Zato je sklonjen iz prvog tima i verovatno će uskoro napustiti Humsku.

4. STEFAN ŠĆEPOVIĆ
Imao je problem sa domaćom publikom, koja mu je zviždala i vređala ga za loše partije na početku sezone. Da se razumemo, nije lepo spominjati članove porodice nikome, ali Šćepović to mora da istrpi, posebno što ga kritikuju ljudi koji plaćaju svojim novcem kartu da bi ga gledali. Njegov gaf dogodio se pre par nedelja na meču sa Novim Pazarom, kada je posle gola stavio ruku na uvo. Sreća pa tog dana na stadionu Partizana nije bilo ni 1.000 ljudi, inače bi se sukob s publikom produbio.

5. ALEKSANDAR MITROVIĆ
Ne libi se da tokom meča ulazi u frku sa rivalima, što je OK i dobro je za ego, ali sve dok ne počne da pravi gluposti. Ipak, da velškom sudiji kažete na njegovom jeziku “j..i se”, veliki je propust, zbog kojeg je kažnjen novčano. Mitrović ne krije da se loži na nestašnog Balotelija iz Mančester sitija, nosi čak na leđima i isti broj, ali bi trebalo da pripazi na ponašanje kako bi prvo otišao odavde, zaradio pare, a tek posle toga izvodio ludorije.

Varga: Mitrović je kažnjen novčano!
Aleksandar Mitrović je kažnjen zbog crvenog kartona zarađenog u Bakuu.
- Dosta se priča sa njim, a to su uradili i trener Vermezović i sportski direktor Tumbaković. Odlučeno je da bude kažnjen novčano, po pravilniku kluba, jer nije dobro to što radi. Jedino dobro u njegovom ponašanju je što poseduje određenu dozu drskosti. Međutim, često zna pređe granicu i onda sve bude loše po njega. Siguran sam da ćemo sve ispraviti vremenom - rekao je asistent Zvonko Varga, koji je juče zamenjivao prehlađenog trenera Partizana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP