Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POSETA PREDSEDNIKA NIKOLIĆA PODIGLA RASPOLOŽENJE MEĐU „ORLOVIMA“

Adut Srbije:
S Tomom na Hrvate!

Autor: P. Milovanović | 05.09.2013 - 09:13:00h | Komentara: 1

Sama poseta predsednika Srbije Tomislava Nikolića fudbalskim reprezentativcima u kampu u Staroj Pazovi dovoljno govori o tome od kakvog je značaja sutrašnji meč sa Hrvatskom na „Marakani“.

Tomislav Nikolić u FSS

Naš je utisak da je kroz ćaskanje sa prvim čovekom države moral među igračima i stručnim štabom naglo porastao. Iako je Tomislav Nikolić u goste stigao praznih ruku, „orlovi“ su ga obasuli poklonima: dobio je plaketu FSS-a, fudbalsku loptu, dres sa brojem deset i trenerku sa svojim prezimenom. Neko je od novinara dobacio: „Predsednik je sad spreman da pojača Mihine ‚orlove‘. Pre bi on zabio gol nego ovi naši“.

Tomislav Nikolić u FSS

*Kliknite za uvećanje

Tole obećao Tomi:
Razbićemo Hrvate!

Predsednik Fudbalskog saveza Tomislav Karadžić čvrsto je obećao predsedniku Tomislavu Nikoliću da će „orlovi“ obradovati naciju i pobediti Hrvate.
- Obećavam da ćemo biti dostojni onog što se od nas očekuje. Duboko verujem u veliku pobedu Srbije - optimista je Tole.

Kao pravi domaćin pokazao se Tomislav Karadžić (još uvek aktuelni predsednik FSS-a), koji je svog prezimenjaka ponosno sprovodio kroz sportski centar u Pazovi, a Nikolić je zašao čak i u svlačionicu nacionalnog fudbalskog tima.


Ako Nikolića već nije bilo na „Maksimiru“, predsednik Srbije će uživo od 20.45 sutra otpevati himnu „Bože pravde“ na „Marakani“. Dobro, ne baš sa terena, njegova podrška će dobro doći i iz lože našeg najvećeg stadiona.


- Verovatno ovom posetom neću doneti ni pobedu ni poraz, ali bih želeo da se radujete u petak. Došao sam da vam pružim podršku i poželim sreću - poručio je „orlovima“ predsednik Srbije.

Tomislav Nikolić u FSS

*Kliknite za uvećanje

Ubrzo je Toma i sam potvrdio da će gledati utakmicu sa Hrvatima, koja nažalost za „orlove“ najverovatnije neće imati rezultatski značaj.


- Ako sam ja skupio hrabrost da dođem na utakmicu, to znači da imam puno poverenje u vas. Do sada sam se pribojavao, ali u petak ću biti uz vas. Na terenu ćete imati suparnike i nemojte da ih gledate kao neprijatelje jer ih onda nećete pobediti. Suparnik je trenutno bolje rangiran, ali znam da niko na svetu ne može da ima veću želju za pobedom od nas - iskusnim predsedničkim govorom je Nikolić motivisao kapitena Ivanovića i drugove.

Tomislav Nikolić u FSS

*Kliknite za uvećanje

Predsednik Srbije je na kraju poručio reprezentativcima Srbije da su oni u ovom trenutku najbolje što ova zemlja ima i da ukoliko daju sve od sebe sutra uveče, čak i da rezultat izostane, niko ništa neće moći da im prebaci i zameri.

Tomislav Nikolić u FSS

*Kliknite za uvećanje
- Mnoge sam bitke i trke u životu izgubio, ali bar znam da sam dao sve od sebe. Izgarajte na terenu, igrajte najbolje što možete, igrajte oprezno i nemojte da srljate. Ako budete dobro igrali, a rezultat izostane, radovaćemo se jer ste vi najbolje što Srbija ima. Znajte da Srbija strepi za ishod meča sa Hrvatskom, ali isto tako zna da ćete se boriti maksimalno - završio je govor predsednik Nikolić.

Tomislav Nikolić u FSS

Toma pecnuo Bata Đoru
Predsednik Nikolić, koji je juče po najvećem suncu u pratnji brojnih pripadnika obezbeđenja stigao u Pazovu, plenio je pozitivnom energijom, a stigao je čak da se našali i sa najpoznatijim fudbalskim penzionerom Milovanom Đorićem.


- Šta je, Đoro, kriješ se u hladu? - obratio se Nikolić Đoriću, a usledio je odgovor.
- Predsedniče, zbog vas sam došao.

Poslednji komentari
  • Čekićar Vreme: 05.09.2013 09:48h

    Pošto je dotični došao da ih bodri a znamo kako je Đoković prošao kad mu je ovaj bio na tribinama, sutra lagana dvojka se igra.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP