Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

HOLANĐANIN KONAČNO PRIZNAO

Advokat: Kriv sam, veoma mi je žao!

Autor: | 16.11.2014 - 08:02:00h | Komentara: 4

Nije dugo trebalo Diku Advokatu da se oglasi povodom prevremenog raskida saradnje sa Srbijom. Posle svega lošeg što nam je priredio, Holanđanin je preuzeo krivicu.

Dik Advokat

Dik Advokat | Foto: A. Dimitrijević

- Veoma mi je žao što se naš zajednički posao ovako završio. Preuzimam odgovornost za sve što sam uradio na stručnom planu u prethodnom periodu. Pritisak koji smo imali bio je jasno vidljiv i bio je ujedno i prevelik za ovu ekipu. Kao nikada u dosadašnjoj karijeri, suočio sam se sa problemom koji nisam mogao da rešim. Smatram da sam doneo časnu odluku, za mene veoma tešku. Srbija mora odmah da krene dalje nekim boljim putem. Reprezentaciji Srbije želim sve najbolje u budućnosti, uvek ću je smatrati delom sebe i od srca ću navijati za nju. Takođe, izražavam izuzetnu zahvalnost rukovodstvu FSS-a, svim igračima reprezentacije i članovima stručnog štaba na podršci i odnosu u prethodnom periodu, poštujući da su uvek bili uz nas i na svemu što rade za srpski fudbal. Svojim ponašanjem učinili su me ponosnim u periodu rada na mestu selektora Srbije - izjavio je Dik Advokat.


Takođe, oglasili su se i čelnici FSS-a zahvalivši se Advokatu na saradnji.
- Pokazao je najviši nivo profesionalizma i kooperativnosti, izražavajući u istom trenutku i razočaranje što je saradnja na ovaj način morala da bude prekinuda. Naša organizacija želi sve najbolje Diku Advokatu u narednom periodu na privatnom i profesionalnom planu. U istom trenutku prekinuta je saradnja i sa asistentima dosadašnjeg selektora, trenerima reprezentacije Bertom van Lingenom i Željkom Petrovićem, kojima se takođe zahvaljujemo na svemu urađenom“, navodi se u saopštenju FSS-a.
Poslednji komentari
  • Grom Vreme: 16.11.2014 11:02h

    Na cemu se zahvaljuju???... Na svemu uradjenom!?!... hahaha

  • Milan Vreme: 16.11.2014 16:23h

    Nema sta da ti zao. Nisi ti kriv. Krivi su ovi koju su te doveli. Srpska posla. Pri ovoliko nasih pametnih ljudi, docekali da nas jedan advokat zeza. Tako nam i treba. Vecito veze, veze ko koga ima. Svuda pa i u sportu. Bolje da se otkacimo na vreme da ne prave trosak. Drzava je i onako siromasna, sto bi ulagali u promasenu investiciju i saljemo nekoga na izlet.

  • Vlada Rolovic Vreme: 16.11.2014 16:56h

    "Posle svega lošeg što nam je priredio, Holanđanin je preuzeo krivicu." Pa stvarno, neki tamo anonimus od trenera da nam upropasti najbolju generaciju, zemlje koja je takva gromada svetskog i medjuplanetarnog fudbala, a on dunster. Pa to je, bre, svaki visokouvazeni p, od politike do sporta, znao da cemo ovako zavrsiti. Ovo mora da je zavera Holandije da nam vrati za nesto.

  • gagi Vreme: 17.11.2014 10:10h

    Nije mi jasno dokle ce svi samo da krive selektora ,a niko se ne obazire na igre i jadno znanje ovih ,kvazi fudbalera,tako reći reprezentativaca ( većina njih ne zna pristojno ni loptu da šutne,a o driblinzima i nekakvim akcijama da i ne govorimo.Lepši fudbal gledam na SOS-u iz beogradske lige...)Da li to znači da je Murinjo ekstra dobar trener ili samo ima igrače koji znaju da igraju fudbal !?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP