Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DIK SAOPŠTAVA SPISAK ZA FRANCUZE:

Advokat vraća Subotića, ništa od „srpskog Falkaoa”

Autor: Ekipa Alo! | 29.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dik Advokat, novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, u podne će saopštiti spisak igrača koji će 7. septembra na “Marakani” napasti Francuze u prijateljskom meču. Jasno je da Holanđanin neće previše eksperimentisati, već će se opredeliti za proverene snage, igrače koji su bili “kostur” Mihajlovićevog tima u neuspelim kvalifikacijama za minuli Mondijal.

Zna šta radi: Dik Advokat

Zna šta radi: Dik Advokat

Ipak, Advokat, koji je krajem jula izabran za novog stratega našeg nacionalnog tima, nije sedeo skrštenih ruku, već mu je jedna od prvih odluka bila da među “orlove” vrati pouzdanog štopera Borusije Dortmund Nevena Subotića.


Očekuje se da će Subotić, koji je pisanim putem u septembru prošle godine obavestio Mihajlovića da više ne računa na njega, ponovo stati pod fudbalsku zastavu Srbije. “Alo!” je juče pokušao da stupi u kontakt sa 26-godišnjim defanzivcem, ali on nije odgovorao na pozive.

Podsetimo, Subotić je poslednji meč za Srbiju odigrao protiv Hrvatske (1:1) na “Marakani” u septembru prošle godine, tako da ostaje da se vidi da li će Neven dati potvrdan odgovor Advokatu, ili će ostati dosledan svojoj odluci da ne igra za Srbiju zbog tretmana koji je imao kod prethodnog selektora Mihajlovića.

Zvezdino čudo od deteta na čekanju: Luka Jović

Zvezdino čudo od deteta na čekanju: Luka Jović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


I dok će se u konkurenciji za “galske petlove” sasvim sigurno naći kapiten Ivanović, zamenik Kolarov, nova akvizicija Liverpula Marković, te pouzdani zadnji vezni Čelsija - Matić, Advokat je procenio da je isuviše rano za “srpskog Falkaoa”, Zvezdinog talentovanog tinejdžera Luku Jovića (16), koji će morati još fudbalski da stasa ne bi li zaslužio poziv u A reprezentaciju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP