Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LJUBINKO DRULOVIĆ ZA ALO! O PRELASKU U HUMSKU:

Ako me Partizan pozove - dolazim!

Autor: P. Vuković | 13.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ljubinko Drulović je iz dana u dan sve bilže klupi Partizana! Bivši igrač crno-belih i donedavni vršilac dužnosti selektora Srbije je glavni kandidat da zameni aktuelnog trenera Marka Nikolića, kome su dani odbrojani u Humskoj.

Perspektivni  stručnjak već  se dokazao sa  omladinskom  reprezentacijom  Srbije kada je osvojio  evropsko zlato

Perspektivni stručnjak već se dokazao sa omladinskom reprezentacijom Srbije kada je osvojio evropsko zlato | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Čelnici jedinog preostalog srpskog predstavnika u Evropi su u nezvaničnom razgovoru za „Alo!“ nevešto pokušali da sakriju da dovode 45-godišnjeg Užičanina, koji, s druge strane, nije hteo da mnogo da priča o toj temi.
- Partizan ima trenera i zato ne želim da pričam o tome. Nisam razgovarao do sada sa ljudima iz kluba, niko sa mnom nije kontaktirao i u tom pravcu nema nikakvih zbivanja - izričit je Drulović.


Luka ide u Tursku

Predrag Luka, vezista Partizana, nalazi se na korak do potpisivanja za jedan turski klub. Bivši član Rada, koji je u Humsku stigao u januaru 2013. godine, najverovatnije će napustiti redove srpskog vicešampiona posle 18 meseci.

Međutim, uvek postoji ono „ali“, pa i sam Drulović ostavlja otvorenom opciju da ipak jednog dana dođe u Humsku kao trener. Pominje se da bi to moglo da bude već posle prvog kiksa crno-belih, jer se navodno samo to čeka, pa da se Nikoliću uruči šut-karta. Pogotovo ako to bude posle novog kiksa u Evropi, protiv Nefčija.

- Jednog dana, hipotetički, ako Partizan bude ostao bez trenera, kada bih dobio poziv, možda bih se i prihvatio posla. Ali sada nije u redu pričati o toj temi jer nije fer prema kolegi Nikoliću.
Na pitanje kako mu se čine sadašnji tim Partizana, postavka igre i celokupna situacija, Drulović kaže:

Navodno, čeka se prvi Nikolićev kiks kako bi mu bila uručena šut-karta

Navodno, čeka se prvi Nikolićev kiks kako bi mu bila uručena šut-karta | Foto: Nenad Mihajlović


- Crno-beli se bore za Ligu Evrope, imaju dobru šansu da prođu dalje. Čelnici i stručni štab imaju neku svoju viziju kako vide tim, kako vide Partizan u budućnosti. Svi imamo različite ideje, svoja viđenja situacije, ali Partizan, kao i uvek, ima kvalitet za najviše domete.

Igrači odbili da treniraju!


Prvi put u klupskoj istoriji, prvotimci Partizana odbili su da treniraju u utorak uveče jer im čelnici kluba nisu isplatili deo zaostalih dugovanja. Naime, kapiten i najiskusniji u timu Saša Ilić prethodnih dana ali i u utorak je pokušavao da od odgovonih ljudi u klubu izdejstvuje čvrste garancije da će igrači biti isplaćeni, a kako se to nije dogodilo, igrači su odbili da izađu na trening.
Da se nešto ozbiljno „kuva“, moglo se naslutiti još u toku jučerašnjeg dana, kada je medijima saopšteno da će prepodnevni trening u sredu biti otvoren za javnost, da bi nešto kasnije stiglo obaveštenje da je ta akcija otkazana bez ikakvog dodatnog objašnjenja.
Beogradska čaršija prethodnih dana je brujala o lavini nezadovoljstva u Humskoj, te da prvotimci neće izaći na megdan Voždovcu u prvom kolu prvenstva, kao ni protiv niškog Radničkog naredne subote, što sada nije isključeno s obzirom na veliko nezadovoljstvo igrača.

Poslednji komentari
  • RADE Vreme: 13.08.2014 16:08h

    NECE TE POZVATI PARTIZAN. MADA, SMATRAM DA TO DRULOVIC NIJE IZJAVIO, I DA JE TO PLOD KUHINJE. NEKO MRZI ARTIZAN I UPOLASIO SE ULASKA U EVROPU.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP