Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SLAVIŠA STOJANOVIĆ ODGOVORIO NA ‘SAVET‘ NEBOJŠE ČOVIĆA:

Ako među klincima tražim pojačanja, nema titule!

Autor: M. Zdravković | 20.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Slaviša Stojanović, trener Crvene zvezde, definitivno nije zadovoljan! Poraz od prvoligaša Sloge (0:1), izostanak pojačanja koja je još početkom decembra tražio od uprave, kao i nedavna poruka Nebojše Čovića putem medija, ne dopadaju se slovenačkom stručnjaku, koji će večeras odvesti igrače u Portorož na drugu fazu zimskih priprema.

Realan:  Slaviša  Stojanović

Realan: Slaviša Stojanović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Potpredsednik crveno-belih Nebojša Čović izjavio je pre nekoliko dana da ako klub ne može da ispuni zahteve trenera i dovede štopera, onda šef struke mora da „zasuče rukave, siđe među omladince i iskopa ga, odnosno da napravi igrača“. Odgovor Slaviše Stojanovića na taj „savet“ klupskog čelnika bio je realan:


- Dobro, ako tako treba, napraviću ga. Ali, onda treba i da se sagledaju i realni ciljevi, a ne da mi se traži titula šampiona. Neka se onda takmičimo u skladu s kvalitetom tima koji imamo na raspolaganju - odgovorio je Stojanović potpredsedniku.

A pojačanja  su gde? Pa  u šumi

A pojačanja su gde? Pa u šumi


Zvezdin trener ne krije da je razočaran jer nije dobio nijedno novo lice u timu, iako napominje da ima dosta strpljenja.

- Još 10. decembra sam predočio upravi koga hoću, ali se još ništa nije uradilo?! Naravno da sam hteo pojačanja, posebno pred polazak na pripreme u Sloveniju. Nadao sam im se, ali se dogodilo da još nikoga nismo doveli. To smo već preživeli u prošlom prelaznom roku i ne smemo da ponavljamo takve greške. Naši rivali, a da pri tom ne mislim samo na Partizan, ozbiljno se pojačavaju i to je još veće upozorenje - ističe Stojanović.

Savetuje:  Nebojša Čović

Savetuje: Nebojša Čović | Foto: Marko Metlaš


Kormilar crveno-belih poručuje i da mu je prioritet u prelaznom roku da pojača pozicije štopera i desnog beka i uverava da Zvezdin tim neće ostati na sadašnjim snagama u defanzivi.

- Šta će nam, recimo, Tijago Galvao iz Slobode, koji se svaki dan pominje u medijima? Imamo na toj poziciji sedam fudbalera, imam čak pet napadača i neću da pojačavam navalu. Trebaju mi defanzivci, to mi je prioritet ove zime. To je kao kad idete kod zubara, zašto da popravljate dobre zube, valjda ćete da sredite one gde je karijes, gde boli - zaključuje Slaviša Stojanović, trener Crvene zvezde.

„Zakasnili smo za Šulera!“


Slaviša Stojanović je pričao i o defanzivcima koje nije uspeo da dovede na „Marakanu“ ove zime.
- Luković je odličan igrač i teško je pronaći takvog fudbalera za male pare. Ognjena Vranješa sam hteo, ali se predsednik Džajić i on nisu dogovorili o finansijama. Ne krijem da je moj prvi pik u odbrani bio Marko Šuler, za koga smo zakasnili i on je otišao u Maribor. Hteli smo ga i letos, ali nije došao. I da znate, nije lako dovesti igrača. Mnogi hoće velike pare da bi došli u Zvezdu i to je ono što nas mnogo koči u pregovorima sa kvalitetnim pojačanjima - otkriva Stojanović.

Poslednji komentari
  • slavko Vreme: 20.01.2014 15:23h

    Cim je coki tu siguran sam da ce zvezda propasti kao klub.Nema pojacanja ne idu ni svi na pripreme nesmeju da im daju pasose da ne pobegnu , strasno .Sklonite ovog iskompleksiranog coveculjka sto pre.

  • Lav Vreme: 21.01.2014 17:57h

    Nemoj Zvezdo suze liti, jer i ti ćeš prva biti- To će biti onog dana, kad ne bude PARTIZANA !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP