Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VLADIMIR VOLKOV

Ako ostanem, daću srce za „grobare”!

Autor: M. Grujić | 23.06.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Vladimir Volkov jedan je od fudbalera koji je borbenošću i zalaganjem kupio navijače Partizana. Neumorni levi bek crno-belih ima podeljena osećanja kada je u pitanju odlazak iz tabora srpskog šampiona pošto ima otvorena vrata da napusti klub, ali prema sopstvenom priznanju, ne bi mu smetalo ni da ostane u Humskoj.

„Realno, moram da mislim na sebe i na svoju porodicu”: Vladimir Volkov

„Realno, moram da mislim na sebe i na svoju porodicu”: Vladimir Volkov | Foto: M. Đurica

- Prija kada šef stručnog štaba želi da vas zadrži u timu, ali sa druge strane, iskreno, trebalo bi da mislim malo i na sebe i svoju porodicu. Situacija u Srbiji nije takva da može da se zaradi. Jedno je sigurno: ukoliko ostanem, igraću za Partizan i za „grobare” kao i do sada - svim srcem i maksimalno ću dati sebe u poslu koji nas čeka. Ako odem, mislim da će to dobro doći i klubu. Ima nekih interesovanja, ali što to nije realizovano, to nije pitanje za mene - rekao je Volkov.


Ofanzivni bek srpskog šampiona svestan je da mlađim fudbalerima mora da prenese iskustvo kako bi crno-beli ove sezone ostavili trag u Evropi.
- Dočekao sam i ja da posle Saše Ilića budem najstariji u ekipi. Neverovatno zvuči, ali istinito. To znači da ćemo morati dobro da se pomučimo da bismo bilo šta napravili u Evropi jer bez iskusnih igrača teško je bilo šta napraviti. Mnogo je talentovanih fudbalera, ali oni su i dalje talenti i treba da se izgrade. Ipak, oslanjamo se na mladost i talenat, dobar rad i to su nam jedini aduti - tvrdi Vova.

Kada je u pitanju učešće Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Volkov ne želi ništa da predviđa.

- Danas svi igraju fudbal, svi su napredovali, klubovi u inostranstvu su se odavno privatizovali i zato postoji dosta novca u zemljama koje su nekada bile iza nas. Svaka godina nosi nešto svoje. Kada niko nije očekivao da prođemo Anderleht, mi smo se plasirali u Ligu šampiona, a kada su svi očekivali da eliminišemo Šamrok, mi nismo to uradili. Za veliki rezultat treba i sreća, ne samo kvalitet, tako da uz povoljniji žreb možemo nešto da učinimo. Nećemo biti ni veliki optimisti, ali ni pesimisti. Bićemo čvrsto na zemlji i verujemo u rad sa Vukom Rašovićem - poručuje Volkov za „Alo!”.

Ivan Ivanov

Ivan Ivanov | Foto: A. Dimitrijević

Ivanov: I ja sam tu, za sada!
Ivan Ivanov jedan je od uzdanica Partizanove odbrane, ali još je tajna da li će Bugarin otići ovog leta ili će pomoći srpskom šampionu da se plasira u Ligu šampiona.
- Tu sam, ostajem ovde, bar za sada. Sve može da se desi, ali za sada sam tu. Ništa nisam čitao šta se pisalo, mogu samo da pričam ako dođe ozbiljna ponuda i klub mi dozvoli da pričam. Motiv kod mene je i dalje maksimalan i daću sve od sebe. Problem u Evropi jedino može da bude iskustvo i ako u žrebu dobijemo nekog težeg protivnika - smatra Ivanov.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP