Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

STEFAN MITROVIĆ, DEFANZIVAC REPREZENTACIJE SRBIJE ZA ALO!:

Albanci me neće napasti u Elbasanu!

Autor: V. Nestorović | 27.10.2014 - 08:02:00h | Komentara: 2

Kada je onakav haos bio u Beogradu, šta li će tek biti dogodine u Elbasanu, kada se ponovo budu sastali fudbaleri Srbije i Albanije, pitaju se mnogi ovih dana? UEFA nije imala nikakav problem da drakonski kazni „orlove“ i udalji ih od plasmana na EP 2016. i teško da će žalba FSS-a promeniti mišljenja Disciplinske komisije u Nionu, ali je istovremeno postavljena pozornica za verovatno nešto mnogo gore, jer nije bilo ni reči o utakmici koja bi 2015. ponovo mogla da zapali Balkan.

Oborio dron, ali nije  mogao protiv UEFA:  Stefan Mitrović

Oborio dron, ali nije mogao protiv UEFA: Stefan Mitrović | Foto: Marko Metlaš

Kakvom dočeku uopšte mogu da se nadaju fudbaleri Srbije u Albaniji, kada su ih i na domaćem terenu bez ikakvog problema napali albanski reprezentativci, a za očekivati je da će tako nastupiti i pred svojim navijačima biti još slobodniji u izražavanju patriotizma. Nema sumnje da bi glavna meta, kako navijača, tako i albanskih igrača, mnogao da bude i Stefan Mitrović, koji se prvi usudio da spusti zastavu velike Albanije.


- Ima još dosta vremena do meča u Elbasanu. Kada sam skidao zastavu, nisam imao lošu nameru, niti sam hteo nekoga da uvredim, tako da albanski navijači nemaju razloga da me mrze. To će biti utakmica visokog rizika, i videćemo šta će se sve dogoditi, ali sigurno je da ćemo i mi, a i Albanci, biti pod lupom UEFA - počinje priču defanzivac Frajburga.

O žalbi koju je FSS uputio u Nionu, Mitrović kaže:
- Nadam se da će žalba da pomogne, jer svi smo bili iznenađeni kada smo čuli kaznu. Čemu pobeda od 3:0 ako ti oduzmu tri boda? Ništa još nije gotovo, neće nam biti lako, ali moramo na terenu da pokažemo da nam je mesto u Francuskoj.

Spremaju „topao“ doček  srpskim fudbalerima u Elbasanu: Navijači Albanije

Spremaju „topao“ doček srpskim fudbalerima u Elbasanu: Navijači Albanije | Foto: Profimedia

Srbija u naredna dva meča kod kuće neće moći da računa na podršku domaćih navijača.


- Biće veoma čudno, jer smo svi navikli da igramo pred punim tribinama, ali poznati smo po tome da smo najbolji kada je najteže. Navijači će nam nedostajati, ali upravo zbog njih moramo i da izborimo plasman na Evropsko prvenstvo.

I na kraju, Mitrović je prokomentarisao izjavu selektora Albanije De Bjazija da im je UEFA oduzela tri boda, koja su zaslužili na terenu.

- Svako ko je gledao utakmicu, video je na kojoj je strani kvalitet, tako da ne bih hteo da komentarišem njegovu izjavu - zaključio je Stefan Mitrović.
Poslednji komentari
  • Nijazi Kuqi Vreme: 27.10.2014 15:44h

    Ako Mitrovic misli da je albanskim reprezentativcima bilo lepo i uzivali u Beogradu, onda je van svake sumnje da ce i srpskim reprezentativcima biti lepo i uzivati u Elbasanu.

  • Gentrit Vreme: 28.10.2014 00:02h

    0:2 udarci na meti...Srbija je bila bolja samo u kornerima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP