Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LIGA ŠAMPIONA

Ančeloti: Čičarito je zaslužio gol

Autor: Beta | 23.04.2015 - 10:21:00h | Komentara: 0

Trener fudbalera Real Madrida rekao je posle plasmana njegove ekipe u polufinale Lige šampiona da je zadovoljan ostvarenim rezultatom i dodao da je Meksikanac Havijer Ernandes zaslužio da postigne gol.

Ćićarito Ernandez

Ćićarito | Foto: Profimedia

"Odigrali smo dobru utakmicu. Kontrolisali smo ritam od početka do kraja. Bio je jako dobar meč, s obe strane taktički dobro postavljen. Igračima sam rekao da ne žure da postignu gol... Na kraju smo ga dočekali", rekao je Ančeloti, a prenose španski mediji.

Real Madrid je sinoć na svom terenu u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona savladao Atletiko Madrid sa 1:0, a strelac gola u 87. minutu bio je Havijer Ernandes, poznatiji kao Čičarito.

"On je bio sjajan. Odradio je taktički deo posla veoma dobro. Na kraju je zaslužio da postigne gol. Čestitam mu na tome", kazao je Ančeloti.

Meksikanac je izjavio da mu je postignuti gol najvažniji u karijeri.

"Postigao sam mnogo bitinih golova u karijeri, ali je ovaj poseban. Uliva mi samopouzdanje i mnogo mi znači. Posvetio bih ovaj gol svima kome je Real u srcu. Utakmice protiv Atletika od prošlosezonskog finala nisu doneli mnogo, tako da je ovaj uspeh još veći", kazao je Čičarito.

Atletiko Madrid je utakmicu završio sa desetoricom igrača na terenu, pošto je Arda Turan u 76. dobio drugi žuti karton, a trener "jorgandžija" Dijego Simeone je ocenio da je iskuljučenje odlučilo pobednika.

"Do crvenog kartona je sve išlo onako kako smo zamislili. Ponosan sam na moj tim i nemam šta da im zamerim. Odigrali su odlično. Srećan sam što imam ovakve igrače", rekao je Simeone.

Žreb za polufinale Lige šampiona održaće se u petak u Nionu od 12.00.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP