Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

„MARAKANA“ BI 2013. MOGLA DA DOBIJE NAZIV „AL DAHRA STADION“

Arapi u Zvezdi?!

Autor: G. Anđelković | 26.12.2012 - 00:17:00h | Komentara: 8

Crvena zvezda bi u 2013. godini mogla da dobije jakog sponzora, jačeg čak i od “Gasproma”. U pitanju je “Al Dahra”, uspešna kompanija iz Abu Dabija, koja se bavi proizvodnjom i distribucijom poljoprivrednih proizvoda.

Stižu dolari: Vučić i šeik Mohamed  bin Zajed Al Nahjan prilikom nedavnog susreta

Stižu dolari: Vučić i šeik Mohamed bin Zajed Al Nahjan prilikom nedavnog susreta | Foto: RAS

Kontakti su uspostavljeni posredstvom vicepremijera Srbije Aleksandra Vučića, a prvi veći sastanak trebalo bi da se održi u januaru, kada se očekuje zvanična poseta zvaničnika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.


Nikola Petković oprostio 60.000 evra!

Na adresu Crvene zvezde juče je stigla lepa vest iz Izraela. Bivši fudbaler Nikola Petković, koji sada brani boje Hapoela, oprostio je Zvezdi dug od 60.000 evra.
- Pored tih 60.000 evra postoji još novca koji sam zaradio, a nisam dobio. Prethodna uprava me je zavlačila, obećavali su mi pare u julu, pa u avgustu, a kada sam video da od toga nema ništa, pustio sam menicu. Verujem da su u klub došli pravi ljudi, sa Džajićem, Čovićem i Stojadinovićem na čelu, pa sam se zato odlučio na ovaj korak, kao veliki zvezdaš - preneo je sajt “redstarbelgrade” Petkovićevu izjavu.

“Al Dahra” je jedna od mnogobrojnih kompanija u vlasništvu šeika Mohameda bin Zajeda al Nahjana, prestolonaslednika Abu Dabija, a u Srbiji je postala poznata kao potencijalni kupac gazdinstva “7. juli” iz Surčina, dela PKB-a.

- Još samo parking za kamilu da obezbedimo - našalio se potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović u kratkom obraćanju našem listu tokom sastanka koji je juče imao na “Marakani”.

U Zvezdi nisu želeli da komentarišu moguću saradnju sa kompanijom “Al Dahra”, ali je predsednik Dragan Džajić svakako najavio velike poslove za klub u nastupajućoj 2013. godini.
Kada je reč o Arapima, u slučaju definitivnog uspostavljanja saradnje stadion Crvene zvezde će sasvim sigurno promeniti ime u “Al Dahra stadion”, a klupski dug bi u velikom delu bio smanjen, ako ne i anuliran.

Arapi su već napravili čuda u brojnim evropskim klubovima, jedan od njih je i Mančester siti, a njihovo ulaganje se isplaćuje i PSŽ-u, Malagi...

„Delije“ očarale Arape

„Delije“ očarale Arape | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Jedno je sigurno: radićemo u interesu Crvene zvezde. U Crvenoj zvezdi se u proteklom periodu promenilo mnogo predsednika, trenera, članova Upravnog odbora. Novo rukovodstvo koje je došlo nastojaće da radi dobro i odgovorno svoj posao, ali ne može se ništa promeniti preko noći. To nije fraza, to je činjenica. Za sve je potrebno vreme. Videćemo šta ćemo uspeti da uradimo - izjavio je juče Dragan Džajić, predsednik crveno-belih.
Poslednji komentari
  • Darek Vreme: 26.12.2012 00:25h

    polako se islam širi po srbiji :-)

  • mix Vreme: 26.12.2012 04:36h

    Ko je ovde srpski brend? Auuuu?! Prodadose ponos i srpstvo i to kome!! Nego hoce li ime kluba da promene i da je nazovu Al u qc !?

  • dejan Vreme: 26.12.2012 09:31h

    samo ako anuliraju dug i daju 10 miliona za pojacanje i zvacemo marakana od“Al Dahra stadion”,

  • ej Vreme: 26.12.2012 09:50h

    hehehe,al je arap slozio facu,bas se odusevio vucicevim izlaganjem!

  • Srbin Vreme: 26.12.2012 12:55h

    Bolje i Arapi samo NE Rusi !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP