Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PETKOVIĆ PREDLOŽIO SEBE ZA SELEKTORA, PA PORUČIO:

Argentina se ne bi ponovila!

Autor: P. M. | 06.02.2014 - 09:02:00h | Komentara: 0

U srpskim fudbalskim krugovima glavna je tema ko će biti novi selektor Srbije! Licitira se s brojnim imenima, od povratka Siniše Mihajlovića, preko Stanojevića, Tumbakovića, pa sve do Drulovića i Ćurčića. Ipak, poslednja vest bila je pomalo neobična, jer je Ilija Petković, nekadšnji selektor Jugoslavije i SCG, sam sebe preporučio za novog stratega “orlova”!?

Veruje da ga više  ne bismo  zvali Šestko!:  Ilija Petković

Veruje da ga više ne bismo zvali Šestko!: Ilija Petković | Foto: AP

- Spreman sam ko zapeta puška da ponovo budem selektor. Predlažem sebe, jer imam viziju vaskrsnuća našeg reprezentativnog fudbala - izjavio je Petković za “Sport”.


Dan kasnije “Alo!” je stupio u kontakt sa stručnjakom koji nas je vodio na Mondijalu u Nemačkoj 2006. godine, kada smo u grupi sa Holandijom, Argentinom i Obalom Slonovače izgubili sva tri meča. Na pitanje otkud to da sam sebe preporučuje za selektora, Petković je odgovorio:

- Ispalo je kako nije trebalo, nije mi bila namera sebe da promovišem... Savez ima svoju viziju, ima kompetentne ljude, koji će sigurno izabrati najbolje rešenje - objasnio nam je Ilija.

Petković ne krije da bi rado prihvatio poziv sa Terazija, kao i da nema šanse da se Mihajlović vrati na mesto selektora “orlova”.

- Niko iz Saveza me nije zvao, ali kada bi usledio poziv, prihvatio bih. Nikada se nisam plašio trenerskog posla niti bilo kakvog izazova. Što se Mihajlovićevog povratka tiče, od toga nema ništa! Mihajlović je pametan čovek, radi u Italiji i ne može paralelno da vodi klub i reprezentaciju - smatra Petković.

Mihajlović: Inter se ne odbija!


Italijanski mediji spekulišu da bi Siniša Mihajlović mogao na kraju sezone da napusti Sampdoriju i preseli se Inter, gde bi zamenio Valtera Macarija, koji ne beleži dovoljno dobre rezultate. Bivši selektor Srbije ne krije da bi se rado vratio u klub za koji je nastupao kao igrač, a radio je i kao pomoćnik Roberta Mančinija.
- Ja sam navijač Intera i bila bi mi velika čast da budem njihov trener ukoliko se ukaže takva prilika. Za sada sam fokusiran isključivo na Sampdoriju, ali nikad se ne zna.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP