Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DŽAJIĆ OTVORIO DUŠU U HRVATSKOJ EMISIJI „NEDELJOM U DVA”

Arkan je bio ljut na mene!

Autor: M. Grujić | 18.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Dragan Džajić je otvorio dušu u hrvatskoj popularnoj emisiji „Nedeljom u dva”, gde je između ostalog otkrio da se jednom prilikom zamerio Željku Ražnatoviću Arkanu.

Nije imao probleme sa Arkanom:  Dragan Džajić

Nije imao probleme sa Arkanom: Dragan Džajić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Legendarni fudbaler dotakao se naravno i predstojećeg duela između Hrvatske i Srbije, odnosa sa Zdravkom Mamićem, a na tapetu voditelja Ivana Jakovčića našle su se još mnoge zanimljive teme iz Džajićevog života.


Ne znam kako je nastala izjava „bogat kao Džajić”


Legendarni fudbaler Crvene zvezde nije mogao da otkrije poreklo izjave „bogat kao Džajić”.
- Ne znam iz kojih razloga je to nastalo. Pretpostavljam zato što sam dobio kuću od Crvene zvezde, kada sam imao 20 godina. Ljudi su imali jednosobne kuće, a ja sam dobio petosobnu kuću, pričalo se o tome. Za dve plate u Zvezdi mogao sam da kupim BMW. Bilo je drugačije vreme tada, iako je razlika sada abnormalno velika.

- Kakva su vaša iščekivanja pred duel u Zagrebu? Smatrate li da je prednost Hrvata što je oko reprezentacije stvoren kult?
- Od momenta kad je reprezentacija Hrvatske bila treća stvoren je kult reprezentacije pod vođstvom Ćire Blaževića. Mislim da će utakmica biti izuzetno zanimljiva, možda se bezveze podiže tenzija, ali siguran sam da će na terenu sve biti kako treba. Naravno da treba očekivati male provokacije sa tribina i u Beogradu i Zagrebu. Mislim da je Hrvatska pod velikim opterećenjem, nije Srbije toliko slaba kao što se predstavlja, neće podleći atmosferi tek tako. Naša selekcija je lutala u formiranju tima. Mihajlović je značajno podmladio reprezentaciju, zato mislim da bi pozitivan rezultat puno značio Srbiji jer bi im dao dodatnu motivaciju i mogućnost da rade u miru.

- Kako komentarišete odluku da nema gostujućih navijača na utakmicama Hrvatske i Srbije?
- Mislim da to nije dobro, jer tu nema prave atmosfere. Za ovaj trenutak je možda bolje što nema gostujućih navijača, ali to treba rešiti i ne bi valjalo da potraje niz godina.

- Kakav odnos imate sa Zdravkom Mamićem? Nije tajna da je jednom prilikom rekao i da bi vam „dao krv”?
- Ja sam Mamića poslednji put video pre deset godina. Davao je uvek korektne izjave za mene, pružio mi je podršku i kad su me uhapsili i ja to cenim. Video sam taj incident sa ministrom Jovanovićem i iznenadilo me je to što je rekao, žao mi je što se to desilo. Ipak, verovatno on zna zbog čega je u sukobu sa ministrom, ja ne bih ulazio u sve to.

Želeo je Bajern na „Marakani“: Željko Ražnatović Arkan

Želeo je Bajern na „Marakani“: Željko Ražnatović Arkan | Foto: AP


- Da li ste ikada imali problem sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, za kojeg se pričalo da je bio jedan od vođa navijača Crvene zvezde?
- Da vam kažem, Arkan nikada nije bio vođa navijača Crvene zvezde. On je bio navijač, ali ne i vođa. To je posle bila fama. kao njegova kuća je bila pored stadiona, pa su ga zato povezali da je vođa. Nikada nisam imao problem sa njim, a jednom sam ga čak i naljutio. On je kao predsednik Obilića najviše hteo da pobedi Zvezdu. Kada su bili prvaci hteli su da ugoste Bajern na našem stadionu, ali ja sam mu lično rekao da ne dolazi u obzir, pa se naljutio.

Zvezda ima navijače za ponos!


Dragan Džajić je nekoliko puta istakao kako Crvena zvezda ima fenomenalnu armiju navijača, uprkos slabim sportskim rezultatima proteklih godina.
- Zvezda ima sjajne navijače da ih poželi svaki klub, bez obzira na primedbe i kritike koje dolaze na njihov račun. Iako sportski rezultati izostaju, njih ima po 15.000 - 20.000 na običnim utakmicama. Mislim da se iz njihovog inata stvorila dobra atmosfera i sjajna podrška i svakako da im treba uzvratiti rezultatima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP