Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LIGA ŠAMPIONA

Atletiko razmontirao Milan

Autor: Ekipa Alo! | 13.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Milan odavno nije šampionski tim koji se bori za evropske trofeje, što je potvrdila ekipa Atletiko Madrida, savladavši „rosonere” sa 4:1 u revanš meču osmine finala Lige šampiona i ukupnim rezultatom 5:1 pronašla put među osam najboljih ekipa u Evropi.

Očitali lekciju  milanskom klubu:  Fudbaleri Atletiko  Madrida

Očitali lekciju milanskom klubu: Fudbaleri Atletiko Madrida

Iako su Milanezi najavljivali veliku borbu nakon poraza od 1:0 u prvom meču, sve je to palo u vodu kada je Dijego Košta posle 180 sekundi zatresao mrežu Abijatija. „Rosoneri” su imali snage da se vrate u meč, i to im je pošlo za rukom u 27. minutu, kada je Kaka izjednačio na 1:1, međutim, to je bilo sve što smo videli od bivšeg evropskog šampiona. Arda Turan, pa Raul Garsija su zatresli mrežu gostiju za 3:1, a konačnih 4:1 delo je Dijega Košte, koji je na taj način postigao drugi gol na meču, a ukupno treći u dvomeču protiv Milana.


- Naš najveći kvalitet je što znamo granice, ali se svi držimo zajedno i sanjamo finale, iako znamo da će biti teško doći do njega, jer je mnogo jačih ekipa od nas - rekao je Dijego Košta posle utakmice.

U drugom meču u utorak, Bajern je potvrdio prolazak protiv Arsenala, odigravši nerešeno 1:1. Londonskih 2:0 za Bavarce bilo je dovoljno da se obezbedi plasman u četvrtfinale, naročito pošto je Švajnštajger zatresao mrežu u 55. minutu za 1:0. „Tobdžije” su postigle gol za 1:1 preko sjajnog Podolskog, ali golova više nije bilo na „Alijanc areni”, iako je Tomas Miler u poslednjem minutu promašio penal.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP