Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

Debakl u Antaliji

Austrijski trećeligaš deklasirao Zvezdu!

Autor: M. Grujić | 18.02.2013 - 15:55:00h | Komentara: 2

Fudbaleri Crvene zvezde obrukali su se u pretposlednjem meču na pripremama u Antaliji, pošto je od njih ubedljivo bio bolji austrijski trećeligaš Pašing - 3:0.

wgrb FK ZVEZDA

Pre utakmice sa nekadašnjim austrijskim prvoligašem, crveno-beli su imali skor od devet pobeda i jednog poraza, ali neočekivani poraz nije uvertira koju je šef struke Aleksandar Janković imao na umu pred "generalku" sa Šahtjorom, koja je na programu u sredu.

Janković je u potpunosti izmenio sastav koji je upisao pobedu nad rumunskim Petrolulom, što se osetilo u Zvezdinoj igri. Prvo poluvreme proteklo je bez golova, a onda je za svega tri minuta u drugom delu igre austrijski tim došao u vođstvo od 2:0. Sobkov i Šobezberger su bili precizni, a do kraja susreta na kojem Zvezda nije mogla da stigne do gola, konačan rezultat je postavio Perhold sa bele tačke u 83. minutu - 3:0.

Trener Aleksandar Janković, logično, nije bio zadovoljan izdanjem svog tima.

- Svaka utakmica donosi neku pouku i zaključak. Kao što je juče bilo pozitivnih zaključaka, danas je bilo poptuno suprotno. Pripreme služe da se utisci "slažu" i da se stvara hijerarhija ko koliko hoće i ko koliko može. Idemo dalje, pripremamo se za šampionat i iz svakog meča izvlačimo pouke - zaključio je Janković.

Poslednji komentari
  • luiggi Vreme: 18.02.2013 16:25h

    ma nisu oni amateri svi imaju profi ugovor oni su samo B tim kao sto ima Real i Barcelona vecina igra u A tim cak je ta ekipa pobedila i A tim letos i jos ih vodi Niko kovac

  • dule Vreme: 19.02.2013 09:22h

    to je srpski mudinjo jankovic ,namerno,da zavara protivnike.oterajte tog dileu.trener pre svega mora da je autoritet,a ovaj je smesan,i kad se igraci zacene nemogu da igraju!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP