Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CR(VE)NO BELI

Baboviću neprijatno da komentariše Parkerove ofsajde

Autor: Sport | 10.03.2015 - 12:16:00h | Komentara: 0

Veliko breme su fudbaleri Partizana skinuli sa pleća pobedom nad Donjim Sremom, toliko veliko da se nekolicina prvotimaca verovatno oseća kao da je takmičenje u Superligi tek počelo. Istina, nisu crno-beli blistali tokom svih 90 minuta, ali su, kako reče Stefan Babović, odigrali poluvreme za udžbenike, koje mora da bude primer i putokaz kako ekipa ubuduće mora da izgleda na svakoj utakmici.

Imao je  m**a da  posle Partizana  obuče Zvezdin  dres...: Stefan  Babović

Neprijatno mu: Stefan Babović | Foto: Marko Metlaš

Partizan je u prošlom kolu pobedio Donji Srem sa 2:1, a "večiti rival" s druge strane Topčiderskog brda bio je u derbiju bolji od Vojvodine. Crvena zvezda je taj meč dobila sa 3:0, ali je goleada počela sumnjivim pogotkom Džošue Parkera, koji je postigao prvi pogodak za crveno-bele, a sumniv je bio i drugi gol.

Dok Partizanovi igrači od početka sezone izgaraju za svaki bod i gol, sa druge strane Topčiderskog brda nekako sve ide glatko, pogotovo kada sudije „previde” sporne situacije i daju vetar u leđa najvećem rivalu. Sumnjičavo crno-beli vrte glavom, sećaju se regularno postignutog gola sa Radničkim iz Niša i pitaju hoće li se istorija ponoviti, hoće li takmičenje biti „regularno ili regularnije” ...

- Video sam sporne detalje na meču najvećeg rivala i ne znam šta bih rekao. Gotovo da mi je neprijatno da komentarišem to, mogu samo da kažem da protiv takvih stvari možemo jedino da se borimo tako što ćemo mi biti pravi na svakom meču i gledati sebe. To je ono na šta možemo da utičemo - jasan je Stefan Babović.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP