Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ROKERI ODUŠEVLJENI POSLEDNJIM GITARSKIM NASTUPOM TRENERA ZVEZDE

BAJAGA: Slaviša je najbolji evropski trener sa gitarom!

Autor: D. J. BUŽIĆ | 29.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Gitarska bravura Slaviše Stojanovića, trenera Crvene zvezde, u rokerskom izvođenju poznate makedonske narodne pesme „Jovano, Jovanke“, oduševila je mnoge muzičke stručnjake.

Srpski rokeri su  jedinstveni: „Prži  Slave na gitari,  ubija“!!!

Srpski rokeri su jedinstveni: „Prži Slave na gitari, ubija“!!!

Jedan od onih koji je u stavu mirno ispratio Slavišin nastup u emisije „Veče kod Ivana Ivanovića“ bio je i Momčilo Bajagić.


Bajaga za „Alo!“ kaže da gitarskim umećem slovenačkog stručnjaka nije iznenađen, ali da je izvođenjem „Jovano, Jovanke“ održao pravi čas gitare na kome bi mogli da mu pozavide i muzičari sa višegodišnjim stažom.

„Šefe, da sam znao,  na svoju svadbu bih  te zvao“: Bajković

„Šefe, da sam znao, na svoju svadbu bih te zvao“: Bajković

Bajko ga zakitio sa 100 evra!


Boban Bajković, golman Crvene zvezde, pred kraj Slavišine svirke uleteo je na podijum i zakitio svog trenera sa 100 evra. Ko kaže da se fudbaleri “seku” isključivo na narodnjake...
 

- Ako je Zvezdin trener mnoge iznenadio, mene nije. Slavišu poznajem više od 10 godina. Imao sam prilike da ga slušam i ranije, reč je o odličnom muzičaru. Koliko sam mogao da primetim, na ovo njegovo poslednje izvođenje „Jovano, Jovanke“, o kome sad svi pričaju, kao da je veliki uticaj imao Vlatko Stefanovski. Sjajno, sjajno! Nema šta, Slaviša je definitivno najbolji gitarista u Evropi, kada su fudbalski treneri u pitanju - sipao je Bajaga komplimente na Stojanovićev račun.

„Trebalo je roker  da dođe na klupu  Zvezde, pa da  osvojimo tu  titulu“: Bajaga

„Trebalo je roker da dođe na klupu Zvezde, pa da osvojimo tu titulu“: Bajaga | Foto: V. Lalić


Bajaga, takođe, ne želi da sad u drugi plan padnu Slavišini fudbalski kvaliteti. Kaže da ga je i pre Zvezde pratio i da dobro zna da je iza sebe već imao dve šampionske titule u slovenačkom šampionatu.

- Reći će sad neki, eto, trebalo je da roker sedne na klupu, pa da ponovo osvojimo titulu. Realno, predugo smo čekali na Zvezdin trofej, sedam godina je baš mnogo. Toliko je poznatih trenerskih imena pokušavalo, a tek je Slaviši uspelo da obraduje nas zvezdaše. Hvala mu na tome, verujem da ćemo i pored teške finansijske situacije napraviti tim koji će moći da nas dostojno predstavi u Evropi. Idemo dalje. Korak po korak. Sa Slavišom, daj bože - zaključuje Bajaga.

Zvaće i Bajagu da pomogne oko  konačne verzije pesme: Kiki Lesendrić

Zvaće i Bajagu da pomogne oko konačne verzije pesme: Kiki Lesendrić | Foto: Zoran Lončarević

Stojanović snima hit baladu u studiju Kikija Lesendrića!

U studiju Kikija Lesendrića, nekadašnjeg frontmena „Pilota“, ovih dana se „kuva“ muzički hit u najavi, i to u izvođenju aktuelnog trenera Crvene zvezde!
Slaviša Stojanović je pored svih briga i obaveza, na kraju i zasluga koje je prigrabio osvajanjem šampionske titule, napisao tekst i muziku za pesmu koja će se uskoro zavrteti na svim radio stanicama.
Ekskluzivno za „Alo!“, ovu informaciju nam otkriva Kiki Lesendrić.
- U početnoj smo fazi aranžmana za jako neobičnu pop baladu. Čitava ideja je Slavetova, pesma je još u demo varijanti i peva je jedna devojka. Slaviša ubija na gitari, u Sloveniji ima fenomenalan bend, tek sada će šira javnost spoznati njegove muzičke kvalitete. Čujem da ga i Bajaga hvali, zvaćemo i njega da nas pojača u konačnoj verziji balade koju u mom studiju snima trener Zvezde - kaže Kiki.

Milić Vukašinović: Majstore, dođi u Partizan!


Kontroverzni muzičar Milić Vukašinović, poznat kao i “Doktor za rokenrol”, s velikom pažnjom je odslušao Slavišu Stojanovića.
- Čovek me je oborio s nogu! Odličan je, zaista. Komotno bi mogao i profesionalno da se bavi muzikom. Najmilije mi je što sam video da voli gitaru, svirku, naročito da solira. Voleo bih da ga čujem kako svira bluz i improvizaciju. Iz mog ugla je zaslužio ocenu - 7! Daću mu višu ocenu ako pređe u Partizan, a samo Vlatko Stefanovski od mene može da dobije desetku. Šta ću, imam visoke kriterijume, ali Slaviši je već sada mesto među profesionalcima - obrazlaže Milić Vukašinović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP