Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGOSLAV STEPANOVIĆ, ISKUSNI STRUČNJAK, ZA ALO!:

Bajern je Barsi objasnio kako ide „tika-taka”!

Autor: P. Vuković | 03.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nemci vladaju evropskim (i svetskim) klupskim fudbalom! Ko nije gledao čišćenje Barselone i Real Madrida u režiji Bajerna i Dortmunda, taj je mnogo propustio, ali zato ima razlog više da nikako ne propusti 25. maja veliko nemačko finale na “Vembliju”.

Bavarski ples sa Kataloncima  nikoga nije ostavio  ravnodušnim

Bavarski ples sa Kataloncima nikoga nije ostavio ravnodušnim

Dortmund je, istina, imao poteškoća u revanšu u Madridu (4:1, 0:2), ali kada se podvuče crta, zasluženo je otišao dalje jer je više pokazao od pola milijarde vrednog tima sa Gospodinom Specijalnim, Žozeom Murinjom, na čelu. A Bajern? Bajern se prosto našalio sa ekipom za koju se do juče verovalo da predstavlja najbolju ekipu u istoriji fudbala (4:0, 3:0).


- Nemci su podigli fudbal na viši nivo i očekujem njihovu dominaciju i u naredne tri, četiri godine - rekao je za “Alo!” Dragoslav Stepanović (64), naš stručnjak koji je dugo radio u Nemačkoj.

Riberi  slavio i sa navijačima

Riberi slavio i sa navijačima | Foto: Reuters


- Ne iznenađuje me Bajernovih 3:0 usred “Nou Kampa”. Barselona pravi igru za Mesija, ali kad ga nema, ne mogu drugi da završe ono što je pravljeno za njega. Njihova igra je provaljena.

Ko je u prednosti - Bajern ili Dortmund?
- Bajern je neverovatna ekipa, trče 90 minuta, rade kao jedan. Navijam za Dortmund zbog mog učenika Klopa i našeg Nevena Subotića, ali dajem Bajernu prednost, iako su imali mnogo problema sa “milionerima” u skorije vreme.

Jup Hajkens ili Jirgen Klop?
- Klopu dajem prednost nad Hajkensom, zbog godina, zbog igre koju je stvorio u ekipi. Ono što, međutim, nema u Dortmundu to je da uče klince od sedme godine “pobeda, pobeda i samo pobeda” i kako da budu šampioni.

Šta je jače - Barsina “tika-taka” igra ili Bajernova mašinerija?
- Bajern je uvek igrao “tika-taka”, s tim da je samo nadogradio taj stil sa visokim presingom i agresivnošću. Mnogo su nezgodni, jer vas neće ostaviti na miru ni posle 5:0 - zaključio je Dragoslav Stepanović.

Mesi sedeo na klupi, a nije bio povređen

Kako su u Barseloni doživeli meč sa Bajernom, najbolje svedoči i priznanje trenera Tita Viljanove da je Mesija ostavio na klupi iako nije bio povređen!
- Lionel se nije dobro osećao. Smatrao sam da nam ne bi pomogao u toj situaciji. Da smo imali šansu u drugom poluvremenu, uveo bih ga - objasnio je Viljanova.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP