Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRULOVIĆ O STRAŠNIM BAVARCIMA I RAZBIJANJU PORTA (6:1):

Bajern je mašina!

Autor: P. Milovanović | 23.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Portu i dalje bridi obraz od šamara koji im je u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona udario strašni Bajern - 6:1 (5:0). Bavarci su visokom pobedom poslali jasnu poruku rivalima, istakavši ozbiljnu kandidaturu za osvajanje „ušatog pehara“, koji su podigli i pre dve godine. Da je kaznena ekspedicija iz Minhena kadra za najviše domete, u razgovoru za „Alo!“ je potvrdio i Ljubinko Drulović, bivši selektor Srbije i legenda Porta.

Pobednički  zagrljaj:  Gvardiola i  Alkantara

Pobednički zagrljaj: Gvardiola i Alkantara | Foto: AP

- Bajern je strašan, trenutno je jedan od najvećih i najboljih evropskih i svetskih klubova. Imaju vrhunske igrače, što se videlo protiv Porta, jer su bez glavnih poluga Robena i Riberija uništili Portugalce - počeo je priču Ljubinko.


Drulović, kojem je teško palo deklasiranje njegovih „zmajeva“, objasnio je šta je uzrok visokog trijumfa Bajerna, što je potpuno atipično za Porto i ovu fazu Lige šampiona.

„Kada vas ‘otvore‘ na  vreme, kao što je to bio  slučaj s Portugalcima,  onda vam nema spasa“,  poručuje Ljubinko

„Kada vas ‘otvore‘ na vreme, kao što je to bio slučaj s Portugalcima, onda vam nema spasa“, poručuje Ljubinko | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Kada Bajern „otvori“ protivnika na vreme, kao što je to bio slučaj s Portom, onda vam nema spasa. Uđete u njihovu mašineriju i prosto vas samelju. Porto je loše zatvarao spoljne pozicije, prva tri gola su primili glavom, igrali su sa četiri štopera, praktično bez bekova, i to im se osvetilo. Koliko god da je Bajern moćan i strašan, nisam očekivao tako laku i brzu predaju mog Porta.

Povređeni: Riberi,  Benatije i Alaba

Povređeni: Riberi, Benatije i Alaba | Foto: AP


Drulović je za kraj otkrio da bi najdradije u finalu video Bajern i Barselonu, jer bi to bio sudar sličnih svetova i vrhunski spektakl.

- Bilo bi to finale za pamćenje, najjače u istoriji modernog fudbala. Oba tima grade igru od golmana, igraju do noge. Tu se ne bi znalo ko koga čuva, odlučivali bi inspiracija i forma - zaključio je Drulović.

Dobro  mu stoji  megafon:  Miler

Dobro mu stoji megafon: Miler | Foto: AP

Rekorder Miler vođa navijača!


Tomas Miler, napadač Bajerna, postao je najefikasniji nemački fudbaler u istoriji Lige šampiona. Nakon gola koji je zabio Portu, stigao je do 27. pogotka, prestigavši rekordera Marija Gomeza.
- Teško je pronaći reči za ovo, isrpljen sam. Nismo mogli ni da zamislimo da ćemo odigrati takvo prvo poluvreme. Svaka čast mom timu, bolje nije moglo - izjavio je 25-godišnji Miler, koji je po završetku meča uzeo magnetofon u ruke i poveo navijanje pred 70.000 navijača na „Alijanc areni“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP