Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

RADMILO MIHAJLOVIĆ VERUJE DA NEMCI IDU U POLUFINALE LŠ:

Bajern kao Novak, samleće Porto

Autor: P. Milovanović | 21.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Barselona se prošetala Parizom i večeras joj preostaje samo da finišira posao protiv Pari Sen Žermena (3:1 prvi meč), dok će pravi pakao biti na „Alijanc areni“ (20.45), gde Bajern u revanšu četvrtfinala Lige šampiona juri da nadoknadi „minus dva“ iz prvog meča protiv Porta (3:1).

U Minhenu će se  voditi žestoka bitka  za svaku loptu

U Minhenu će se voditi žestoka bitka za svaku loptu | Foto: Profimedia

Nemoguća ili moguća misija za bavarsku mašineriju, „Alo!“ je odgovor potražio od Radmila Mihajlovića, bivšeg napadača kluba iz Minhena.


- Ne treba potcenjivati Portugalce, ali potpuno je realno da Bajern nadoknadi dva gola zaostatka i plasira se u polufinale Lige šampiona. Kad su dali sedam golova Romi, devet Hamburgu, što ne bi razbili Portugalce - poručuje Radmilo, koji je od 1989. do 1990. igrao za Bajern.

Josep Gvardiola poslednjih dana ima strahovite glavobolje, s obzirom na to da ni u revanšu neće moći da računa na prve zvezde Robena i Riberija, dok je van stroja i Alaba. Ipak, i pored toga, Mihajlović veruje da Bajern može do plasmana u polufinale.

Navija za Bajern:  Radmilo Mihajlović

Navija za Bajern: Radmilo Mihajlović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Čak i bez Robena i Riberija, koji su igrači svetske klase, Bajern je jača ekipa, ima veći fond kvalitetnijih igrača. Nikada Bajern nije zavisio od pojedinaca, već od snage kolektiva. Ako nema Robena i Riberija, tu su Levandovski, Gece, Miler, Alkantara, vraća se Švajnštajger, ne zna se ko će pre da postigne gol. Ma, švabe su kao Novak, samleće Porto - optimista je Mihajlović.

Bivši reprezentativac Jugoslavije smatra da je uzrok poraza u prvom meču bio umor i pad koncentracije, ali da će večeras u Minhenu sve doći na svoje.
- Nemoguće je cele sezone biti na najvišem nivou, dođe do umora, pada forme. Bajern i Gvardiola imaju ogromno iskustvo i dokazaće da im je ono u Portu bio samo loš dan. Rani gol na punoj “Alijanc areni” bi im olakšao posao, da u nastavku prvo strpljivom, a kasnije rizičnom igrom, potpuno slome rivala - zaključio je Mihajlović.

REVANŠ MEČEVI 1/4 LŠ

UTORAK
Bajern - Porto 20.45 (prvi meč 1:3)
Barselona - PSŽ 20.45 (prvi meč 3:1)
SREDA
Real - Atletiko 20.45 (prvi meč 0:0)
Monako - Juventus 20.45 (prvi meč 0:1)

Gvardiola je strašno pogrešio!

Radmila Mihajlovića je više od poraza Bajerna u Portugalu iznenadila vest da je Gvardiola smenio čuvenog doktora Hansa Viljema, koji je u klubu proveo čak 40 godina.
- Glupost je što je tako postupio, strašno je pogrešio. Hans Viljem Volfart je bio doktor još u moje vreme. Kod njega su dolazili Maradona, Lineker, Piksi Stojković, jer je među najboljim doktorima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP