Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NE DAJU MU MIRA

Baloteli valjao drogu na ulici?!

Autor: Ekipa Alo! | 01.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Jedan od članova „Kamore“, ozloglašene mafije iz Napulja, izjavio je na suđenju da je italijanski reprezentativac Mario Baloteli svojevremeno prodavao drogu na ulicama tog grada! Tokom sudskog postupka, izvesni Armando de Rosa istakao je da je napadač Milana pre tri godine na ulicama Napulja bio u društvu narko-dilera. I ne samo to.

Ne daju mu  mira: Baloteli

Ne daju mu mira: Baloteli

- Nakon što je video kako se prodaje droga, on se u šali ponudio da i sam proda nekoliko doza. To je i uradio. Čak smo i pitali tog kupca da li je prepoznao ko mu je prodao drogu, a on nam je poverovao da je to stvarno Baloteli - izjavio je na suđenju De Rosa.


Čim se ta informacija pojavila u medijima, Baloteli nije mogao da se sudrži od komentara. Najpre je na internetu počeo da ismeva tu vest, dodajući da se to sigurno desilo između druženja sa prostitukama, a nakon što je obrisao taj tvit, dao je nešto konkretniju izjavu za medije.

- Nisam imao predstavu ko su bili oni ljudi koji su sa mnom bili tog dana u šetnji ulicama Skampije. Ali, mogu da odmah demantujem sve te tvrdnje o drogi. Mrzim je, nemam ništa s njom. Razumem da me neko ne voli, ali ne treba preterivati u tome. Prvo mi je sve bilo smešno, ali sam vrlo brzo shvatio koliko je to ozbiljno i prepustio sve advokatima - rekao je Baloteli.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP