Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MOTIVISAN

Bane Ivanović: Ne smemo da se opustimo

Autor: Tanjug | 16.10.2013 - 13:28:00h | Komentara: 1

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da je nacionalni tim napredovao tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014, ali i upozorio da nikako ne sme da "poleti" posle ubedljive pobede nad Makedonijom (5:1).

Branislav Ivanović

Biće drugačije u kvalifikacijama za EP: Branislav Ivanović | Foto: Marko Metlaš

- Izvukli smo mnogo toga, dobili neverovatan broj igrača, izuzetno smo napredovali u odnosu na ekipu koja je bila na početku kvalifikacija. Prepoznaje se stil igre, ali ne smemo da stanemo, jer imamo dosta toga da pokažemo. Na poslednjim utakmicama smo napravili dobar rezultat, ali tu nije bilo tenzije. U kvalifikcijama za prvenstvo Evrope će biti drugačije, nemamo razloga da se opustimo i mislimo da će biti lako - rekao je Ivanović novinarima u Jagodini.

On je dodao da ekipa mnogo lakše igra kada je "otpisana", dok je sasvim drugačije kada postoji rezultatski značaj.

- Gubili smo utakmice i bodove kada nismo smeli to sebi da priuštimo. Uvek na kraju kvalifikacije kažemo - imali smo dve loše utakmice ili zafalilo nam je nekoliko bodova. Moramo to da promenimo, neophodno je da budemo svesni trenutka kad igramo neku važnu utakmicu i iz nje izvučemo maksimum. Ciklus kvalifikacija je dugačak period i za te dve godine moramo da budemo skoncentrisani kada je najvažnije.

Prvotimac Čelsija istakao je da je Srbija protiv Makedonije bila posebno motivisana zbog prošlogodišnjeg poraza u Skoplju (1:0).

- Svaka utakmica, naročito na reprezentativnom nivou je drugačija. Ova nam je značila da se na pravi način oprostimo od kvalifikacija. Sigurno je meč u Skoplju ostavio gorak utisak na ekipu, atmosferu u reprezentaciji i cele kvalifikacije. Zato smo bili motivisani. Imali smo pravi pristup, a kada je tako, rezultat ne može da izostane - rekao je Ivanović.
Poslednji komentari
  • nesa Vreme: 16.10.2013 13:59h

    Jel ti to pricas o svetskom prvenstvu na koje smo se plasirali, nesrco pokopi se usima I cuti zajedno sa Sinisom I ostalim balerinama , obruksli ste naciju I narod.A opusteno ce te gledati Brazil preko tvea.Stidi te se, trba da vas je srmota.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP