Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NOĆNA MORA

Bane, pazi se! Kanibal Suarez ponovo napada!

Autor: P. Milovanović | 18.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Bane, čuvaj se, Suarez ponovo napada! Brutalan atak Urugvajca koji je u aprilu ove godine poput Kanibala ujeo našeg Branislava Ivanovića tokom derbija Liverpula i Čelsija ostao je upamćen kao nešto neverovatno u svetu fudbala, da bi na kraju čak dospeo i u popularnu igricu „FIFA 14“.

Griženje skinuli za medalju: Detalj iz igrice neodoljivo podseća na ono što se zaista dogodilo

Griženje skinuli za medalju: Detalj iz igrice neodoljivo podseća na ono što se zaista dogodilo

Tvorci „FIFA“ igrice, koja uz „PES“ slovi za jednu od najboljih fudbalskih simulacija, pre svega zbog fenomenalne grafike, gejmpleja i nikad realnije kretnje igrača, došli su na originalnu ideju da čuveno griženje prve zvezde Liverpula ekranizuju u svojoj igrici. Tako da, ukoliko se u „FIFA 14“ na „Enfildu“ ili „Stamford bridžu“ sudare „redsi“ i „plavci“ onda je šou zagarantovan! Luis Suarez će ponovo nasrnuti i ugristi Branislava Ivanovića.

Ne treba trošiti reči da je scena vrhunski odrađena, pošto na krajnje originalan način dočarava nesportsko ponašanje reprezentativca Urugvaja.
Podsetimo, nakon nemilog događaja Suarez je potpuno opravdano „popio“ kaznu od deset mečeva, a samo nekoliko časova po završetku derbija Liverpul - Čelsi, internetom su počele da kruže brojne duhovite animacije.

Trenutak za istoriju: Suarez poput Kanibala grize Ivanovića

Trenutak za istoriju: Suarez poput Kanibala grize Ivanovića

Kapiten srpske reprezentacije Ivanović je posle svega pokazao kakva je veličina, s obzirom na to da je prihvatio izvinjenje koje mu je uputio Suarez.
- Ja sam kriv. Znam da sam pogrešio, Ivanović mi nije ništa uradio. Bio sam besan jer sam napravio penal igrajući rukom. Napravio sam problem timu, skriviši penal, pao mi je mrak na oči i potpuno sam se izgubio. Ne mogu baš da objasnim zašto sam ga ujeo - pravdao se Suarez.

Jedno od zaštitnih lica „FIFA 14“ je Leo Mesi, tako da postoji velika verovatnoća da je i najbolji fudbaler današnjice imao priliku da se priseti kako je kanibal Suarez ujeo Ivanovića.

Osim Mesija, zaštitno lice „FIFA 14“ iz sveta fudbala su Geret Bejl, Radamel Falkao, El-Šaravi, Robert Levandovski, Havijer Ernandez Ćićarito.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP